• 19 Απριλίου 2024,

Καλύτερη καθαριότητα στα σχολεία ζητά η Ένωση Γονέων Δήμου Καβάλας

 Καλύτερη καθαριότητα στα σχολεία ζητά η Ένωση Γονέων Δήμου Καβάλας

Ο γενικός γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Καβάλας δικηγόρος κ. Νίκος Σιδηρόπουλος έστειλε χθες μήνυμα προς τη διοίκηση του δήμου.

Το μήνυμα του αφορά την καθαριότητα των σχολείων κατά τη νέα εκπαιδευτική περίοδο. Αν και οι δηλώσεις του έγιναν με αφορμή την εξέλιξη που παρουσίασε το θέμα της κεραίας στο ακίνητο της οδού Αιμιλιανού, ο κ. Σιδηρόπουλος είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επαναλειτουργία των σχολείων τον Σεπτέμβρη.

Όπως είπε η καθαριότητα που γίνεται στα σχολεία του Δήμου Καβάλας είναι καλή. Λόγω όμως της πανδημίας και το ενδεχόμενο η νόσος το Φθινόπωρο να επιστρέψει, πρέπει να γίνει ακόμη καλύτερη. Για αυτόν τον λόγο ο κ. Σιδηρόπουλος ζήτησε να ενισχυθεί με περισσότερο προσωπικό το συγκεκριμένο τμήμα του Δήμου Καβάλας.

Σχετικά με την κεραία κινητής τηλεφωνίας που οριστικά δεν θα εγκατασταθεί στην ταράτσα ακινήτου στη συνοικία της δεξαμενής ο Νίκος Σιδηρόπουλος είπε: «Πρόκειται για μία επιτυχή κατάληξη ενός αγώνα που άρχισε το 2017. Φυσικά και είμαστε ικανοποιημένοι αν και τελικά η κεραία δεν θα εγκατασταθεί όχι για το λόγο που θα επιθυμούσαμε. Δεν αποκλείεται η εταιρεία να επανέλθει. Προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν φαίνεται».

Διαβάστε επίσης