• 20 Απριλίου 2024,

Κατερίνα Λαφτσή στους 93,7 : « Ήθελα να επανέλθω με μια καλή εμφάνιση»

 Κατερίνα Λαφτσή στους 93,7 : « Ήθελα να επανέλθω με μια καλή εμφάνιση»

Επανήλθε δριμύτερη η Κατερίνα Λαφτσή μετά τα προβλήματα που συνάντησε την περσινή χρονιά.  Η επανεμφάνιση της Καβαλιώτισσας σπρίντερ συνοδεύτηκε με πολύ καλή εμφάνιση στο Πανελλήνιο Κλειστό Στίβου και ατομικό ρεκόρ.

Η Κατερίνα μίλησε στους 93,7 και για τους στόχους που έχει τη φετινή περίοδο. Αναλυτικά.

Ερώτηση: Ικανοποιημένη από τη εμφάνιση σου στο Πανελλήνιο Κλειστό Στίβου;

Απάντηση:  Είμαι πολύ ευχαριστημένη αφού επέστρεψα μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά για μένα. Πέτυχα ατομικό ρεκόρ στα 60 μέτρα. Βελτίωσα το χρόνο μου, οπότε μπορώ να πω ότι είναι κάτι το πολύ καλό. Βασικά ήθελα να επανέλθω με μια καλή εμφάνιση.

Ερώτηση: Σιγά- σιγά ανεβάζεις ρυθμούς μετά τα προβλήματα που αντιμετώπισες;

Απάντηση: Ναι έχω επανέλθει στις προπονήσεις και θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το ανοιχτό.  Μέχρι τώρα όλα πάνε καλά.  Από πέρσι βρίσκομαι στην ομάδα του Ολυμπιακού όπου παράλληλα συνδυάζω τις σπουδές μου.

Ερώτηση:  Ποιους στόχους έχεις βάλει στη φετινή σεζόν;

Απάντηση: Φέτος ο βασικός μου στόχος είναι η συμμετοχή μου στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα που θα γίνει στην Ιταλία. Ακόμη με ενδιαφέρει το όριο για το Πανευρωπαϊκό των νέων που θα διεξαχθεί στο Γκέφλε της Σουηδίας. Αυτοί είναι οι δυο βασικοί στόχοι.  Αισθάνομαι δυνατή, πιστεύω να τα καταφέρω. Κυρίως με ενδιαφέρει το 200αρι αλλά θα κάνω και 100 μέτρα.

Ερώτηση: Παρακολουθείς την εξέλιξη του ΟΚΑΦ, όπου πριν την Ολυμπιακό ανήκες εκεί;

Απάντηση: Φυσικά και την παρακολουθώ και είναι πολύ ευχάριστο που βγαίνουν πολλά ταλέντα. Ο κλασσικός αθλητισμός της Καβάλας κάνει συνέχεια βήματα προς το μπρος.

 

 

Διαβάστε επίσης