• 14 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Κι άλλη τροπολογία για τις απλήρωτες μαθητικές μετακινήσεις

 Κι άλλη τροπολογία για τις απλήρωτες μαθητικές μετακινήσεις

Το Δεκέμβριο του 2016 ψηφίστηκε στη βουλή τροπολογία, για να λυθούν προβλήματα πληρωμών μαθητικών μετακινήσεων, που εκκρεμούσαν σ΄ όλη την Ελλάδα, ακόμη κι από το έτος 2015. Εκείνη η τροπολογία έγινε δεκτή με ικανοποίηση στην Καβάλα, καθώς τότε τονίστηκε ότι διευκολύνει το EUROTAXI, να πληρωθεί 145.000 ευρώ, που το δημόσιο του οφείλει από το Σεπτέμβρη μέχρι το Δεκέμβρη του 2015.

Ρόλο έπαιξε το ενδιαφέρον του βουλευτή Κώστα Μορφίδη αλλά και η ενεργοποίηση της Ένωσης Περιφερειακών Ελλάδος.

Αποδείχθηκε στην πράξη ότι η τροπολογία του Δεκέμβρη δεν ήταν αρκετή.

Εντός των ημερών θα ψηφισθεί δεύτερη απαραίτητη τροπολογία, προκειμένου η πληρωμή των δαπανών να μη χρειάζεται έγκριση κι από τους κατά τόπους επιτρόπους.

Μόνο με την ψήφιση αυτής της 2ης τροπολογίας θα μπορέσει το EUROTAXI Καβάλας να εισπράξει τα χρήματα που του οφείλονται, οι 145.000 ευρώ του 2015 κι επιπλέον χρήματα από το 2016 και το 2017. Συνολικά ο Συνεταιρισμός έχει να εισπράττει από το δημόσιο 200.000 ευρώ.  Αισιοδοξεί ότι αυτά τα χρήματα θα μπούνε στο ταμείο του, εάν εντός των ημερών ψηφισθεί η 2η τροπολογία, πριν από το καλοκαίρι.

Το Μάρτιο πραγματοποιεί εκλογική γενική συνέλευση το σωματείο ιδιοκτητών ΤΑΧΙ Νομού Καβάλας, ενώ ίδια εκλογική διαδικασία θα κάνει και ο Συνεταιρισμός τον Μάιο ή τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες ΤΑΧΙ η δουλειά παραμένει πεσμένη. Ενώ οι αφίξεις λιγότερων κρουαζιερόπλοιων το καλοκαίρι, πλήττουν τον κλάδο. Σ΄ αυτό δηλώνει βέβαιος ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού EUROTAXI Καβάλας, Μαργαρίτης Κατσίδης.

Διαβάστε επίσης