ΚΚΕ Θάσου: Διαμαρτυρία για σύνθημα που έσβησε ο Δήμος στα Λιμενάρια (φωτογραφίες)

 ΚΚΕ Θάσου: Διαμαρτυρία για σύνθημα που έσβησε ο Δήμος στα Λιμενάρια (φωτογραφίες)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Τ.Ε. ΘΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΘΑΣΟΥ

Καταγγέλλουμε την Δημοτική Αρχή στη Θάσο για την προσπάθεια φίμωσης του Κόμματος και μάλιστα για ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα όπως αυτό των αναγκαίων αντιπλημμυρικών έργων, μιας και είναι πρόσφατες οι καταστροφές από τις πλημμύρες.

Η δημοτική αρχή έδρασε «αστραπιαία» για το σβήσιμο συνθημάτων του Κόμματος στα Λιμενάρια που απαιτούσαν να γίνουν τώρα τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα. Δεν δείχνει όμως την ίδια ετοιμότητα και ταχύτητα στο να λυθεί το πρόβλημα που αναδείκνυε και το σύνθημα το Κόμματος.

Η κίνησή της αυτή πρέπει να προβληματίσει το λαό της Θάσου γιατί δείχνει ότι τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τις πλημμύρες για μια ακόμα φορά θα σταλθούν στις ελληνικές καλένδες και γι’ αυτό δε θέλει να υπάρχει καμία ανάδειξη του θέματος, θέλουν το λαό παθητικά να περιμένει πότε θα ξανακαταστραφεί.

Οι προσπάθειες αυτές θα πέσουν στο κενό. Το Κόμμα μας θα είναι πάντα μπροστά στις διεκδικήσεις του λαού για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών του.

Τους ενοχλεί που όχι μόνο απαιτούμε τα αναγκαία έργα αλλά και αναδεικνύουμε τους ενόχους που αυτά δεν γίνονται χρόνια τώρα. Την πολιτική δηλαδή που υπηρετεί η δημοτική, η περιφερειακή αρχή, οι κυβερνήσεις και η ΕΕ που τα ανάγει όλα στην λογική κόστους – οφέλους με βάση τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Καλούμε το λαό της Θάσου να καταδικάσει την Δημοτική αρχή για την προσπάθεια φίμωσης αλλά και να οργανώσει την πάλη του μέσα από τους φορείς, τα σωματεία και τους συλλόγους του για την απαίτηση τώρα να ξεκινήσουν όλα τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα, να αποζημιωθούν στο 100% οι πλημμυροπαθείς, να αποκατασταθούν όλες οι ζημιές από τις πλημμύρες του Νοεμβρίου αλλά και του Αυγούστου.

Θάσος, 9/09/2020

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης