• 20 Απριλίου 2024,

Koρωνοϊός μακράς διάρκειας ( Επιβιώνει έως και 9 ημέρες σε πόμολα και χειρολαβές )

 Koρωνοϊός μακράς διάρκειας ( Επιβιώνει έως και 9 ημέρες σε πόμολα και χειρολαβές )

Ένας από τους κυριότερους λόγους της γρήγορης εξάπλωσης του Κορωνοϊού αποτελεί το γεγονός ότι είναι ιός μακράς διάρκειας αφού μπορεί να επιβιώσει σε πόμολα και χειρολαβές έως και 9 ημέρες.

Για αυτό και οι εκτιμήσεις των επιδημιολόγων  μιλάνε για το 60% του πληθυσμού του πλανήτη που μπορεί να νοσήσει από τον ιό αυτό.

Για να πέσει αυτό το ποσοτό θα πρέπει ο ιός να ελεχθεί και μέχρι σήμερα που μιλάμε αυτό είναι ένα άπιαστο όνειρο.

Τα κρούσματα καθημερινά αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό και προκαλούν μεγάλη ανησυχία για το πως τελικά θα καταφέρει να ελεγχθεί όλη αυτή η κατάσταση που μέχρι και σήμερα είναι ανεξέλεγκτη.

Βέβαια από την άλλη αποτελεί ευχάριστη είδηση το εξιτήριο που πήρε φοιτήτρια απο το Νοσοκομείο που βρισκόταν αφού είχε νοσήσει από  τον συγκεκριμένο ιό.

Η νεαρή φοιτήτρια πέρασε την γρίπη αυτή χωρίς ιδιαίτερες επιπλοκές και σε σχετικό σύντομο χρονικό διάστημα πήρε και εξιτήριο.

Τα γράφουμε αυτά γιατί είναι χρήσιμο να γίνονται γνωστές και αυτές οι περιπτώσεις των ανθρώπων αυτών που περνάνε τον κορωνοϊό σαν μία απλή γρίπη.

 

Η αντιπρόταση της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965 στην πρόταση του Ιρανοκαναδού μέσω τηλεοπτικής τους παρέμβασης θα πρέπει να ικανοποιεί όλες τις πλευρές που αναστατώθηκαν το τελευταίο διάστημα από το ενδιαφέρον του Ιρανοκαναδού να πάρει την ΠΑΕ.

Οι άνθρωποι που κρατήσανε ζωντανή την ομάδα όταν δεν υπήρχε το παραμικρό ενδιαφέρον από κανέναν να ασχοληθεί μαζί της κρατάνε την πόρτα του διαλόγου ανοιχτή και είναι έτοιμοι να συζητήσουν την πώληση των μετοχών της ΠΑΕ μετά το τέλος της προσπάθειας που κάνουν προκειμένου ο αγαπημένος ΑΟΚ του χρόνου να βρεθεί ακόμα πιο ψηλά.

Μάλιστα όπως τονίσανε οι ίδιοι που είναι και οι αποκλειστικοί χρηματοδότες όλα αυτά τα χρόνια δεν θέλουν από αυτή την πώληση ούτε σεντς !

Όλα τα τα λεφτά που θα δώσει ο επενδυτής προκειμένου να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο θα πάνε σε έναν λογαριασμό που θα μπορει να χρησιμοποιήσει ο Δήμος της Καβάλας προκειμένου να δημιουργήσει ένα σύγχρονο κέντρο για παιδιά με αυτισμό που δεν υπάρχει στην πόλη μας.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε πάντα το νου σας γιατί οι καιροί παραμένουν και ύποπτοι και ύπουλοι.

Είμαστε παρόλα αυτά αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά.

με το 1 με το 2 μετο 3 :

ΑΛΟΡΑ!

 

Διαβάστε επίσης