• 20 Απριλίου 2024,

Περιμένοντας την Άνοιξη… Έκοψε βασιλόπιτα και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών

 Περιμένοντας την Άνοιξη… Έκοψε βασιλόπιτα και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών

Παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας (μαζί με γενική συνέλευση) της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν. Καβάλας.

Ήταν μια πρώτης τάξεως αφορμή να υπάρξει αισιοδοξία μεταξύ των ανθρώπων της αγοράς, η οποία τουλάχιστον δύο μήνες τώρα βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση μείωσης του τζίρου.

Το δηλώνουν οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου, το ανέφερε χθες και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θόδωρος Χατζηχρήστος.

Σύμφωνα με τη δήλωση του, από τις γιορτές έως σήμερα υπάρχει μια μεγάλη μείωση της εμπορικής κίνησης και της δουλειάς γενικότερα. Ο κ. Χατζηχρήστος ελπίζει στην Άνοιξη, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν πολλοί εκπρόσωποι σωματείων αλλά και οι Αντιπεριφερειάρχες Αντωνιάδης- Σιμιτσής, ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης, δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, ο διευθυντής του ΕΦΚΑ (πρώην ΟΑΕΕ Καβάλας) Αχιλλέας Νικήτογλου, δύο εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου.

Με μικρή και δικαιολογημένη καθυστέρηση προσήλθε στην εκδήλωση ο Μητροπολίτης Στέφανος. Στην έναρξη του γεγονότος προβλήθηκε δεύτερη φορά το 10λεπτο βίντεο για τα 100 χρόνια ιστορίας της Ομοσπονδίας του Ν. Καβάλας.

Διαβάστε επίσης