• 19 Μαΐου 2024,

«Λέει αλήθεια ο Περιφερειάρχης»

 «Λέει αλήθεια ο Περιφερειάρχης»

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε χθες το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης Θ. Μαρκόπουλος, συνέχεια της ανακοίνωσης του Χρήστου Μέτιου, σχετικά με την Εργοανάπτυξη και τα Λουτρά των Ελευθερών.

Στο κρίσιμο σημείο του πρώτου διαγωνισμού, για την ανεύρεση επενδυτή ασχολούνταν με το θέμα ο κ. Μαρκόπουλος, σαν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας. Χθες ωστόσο που ρωτήθηκε σχετικά, φάνηκε να παίρνει ξεκάθαρες αποστάσεις από τα γεγονότα του περασμένου Νοέμβρη. Δικαίωσε μάλιστα την ανακοίνωση του Χρήστου Μέτιου, για τον οποίο είπε ότι στη γραπτή δήλωσή του λέει την αλήθεια.

Η σύντομη δήλωση του κ. Μαρκόπουλου περιλαμβάνει τη φράση κλειδί: «Δε μετείχα στο διοικητικό συμβούλιο της Εργοανάπτυξης στο επίμαχο διάστημα», μεταφέροντας ουσιαστικά τις ευθύνες για τα λάθη που έγιναν στο διαγωνισμό του Νοέμβρη, τόσο στον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Γάκη, όσο και στα υπηρεσιακά στελέχη της Εργοανάπτυξης. Η δήλωση του Θ. Μαρκόπουλου είναι η εξής: «Αυτό που λέει ο Περιφερειάρχης είναι αλήθεια, είναι γεγονός ότι για τυπικούς λόγους δεν προχώρησε η επένδυση. Από κει και πέρα η ουσία είναι να προχωρήσει η επένδυση. Εγώ δεν μετείχα στη διοίκηση όσο χρονικό διάστημα εξελίσσονταν αυτά στα οποία αναφέρεται η ανακοίνωση αλλά συμφωνώ με τον Περιφερειάρχη στο γεγονός ότι πρέπει από δω και πέρα να προχωρήσουμε γρήγορα, για να υλοποιηθεί αυτή η επένδυση, την οποία χρειαζόμαστε ιδιαίτερα στην περιοχή».

Διαβάστε επίσης