Λειτουργεί το Castello μετά από εργασίες 60 ημερών

 Λειτουργεί το Castello μετά από εργασίες 60 ημερών

Λειτουργεί από σήμερα το Castello στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Πρόκειται για 10 boutique rooms. Ένα εξ αυτών είναι σουίτα. Η επένδυση στην πρώην βιοτεχνία Christian ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ, περίπου 60 ημερών. Σύμφωνα με την επιχείρηση, από σήμερα κιόλας υπάρχουν κρατήσεις! Αναλυτικό ρεπορτάζ:

Μέσα σε χρονικό διάστημα δύο μηνών ολοκληρώθηκαν οι εργασίες μετατροπής της παλιάς βιοτεχνίας «Κριστιάν», σ΄ ένα μικρό ξενοδοχείο, δωματίων μπουτίκ. Από σήμερα λοιπόν πρόκειται να λειτουργήσει στην αγορά του Αγίου Νικολάου, το μικρό ξενοδοχείο με την επωνυμία Castello. Διαθέτει σε τρεις ορόφους δέκα δωμάτια, εκ των οποίων μία σουΐτα και μία σοφίτα.

Εξωτερικά το κτίσμα έλαβε χρώμα γκρι μαύρο, πινακίδα υπάρχει από την πλευρά της οδού Βενιζέλου αλλά κι από την πλευρά της οδού Ύδρας.

Το ξενοδοχείο που θα λειτουργήσει από σήμερα, έχει ήδη κρατήσεις από πελάτες που το γνώρισαν και το εμπιστεύτηκαν μέσω του διαδικτύου.

Είναι η δεύτερη παρόμοια επιχείρηση που λειτουργεί στην αγορά του Αγίου Νικολάου, καθώς 12 μήνες νωρίτερα λειτούργησε το παλιό ξενοδοχείο «Ακρόπολις» που βρίσκεται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο μπουτίκ δωματίων, Castello.

Διαβάστε επίσης