• 20 Απριλίου 2024,

Μ. Λαζαρίδης: Το 11ο συνέδριο της ΝΔ είναι ουσίας

 Μ. Λαζαρίδης: Το 11ο συνέδριο της ΝΔ είναι ουσίας

Αρχίζει σήμερα στην Αθήνα το 11ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το δεύτερο από τότε που ανέλαβε την προεδρία του κόμματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Για το συνέδριο μίλησε στην εφημερίδα μας ο Μακάριος Λαζαρίδης, σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ. Όπως μας εξήγησε, το συνέδριο είναι αφιερωμένο στο προγραμματικό πλαίσιο του κόμματος, καθώς η ΝΔ πρέπει να είναι έτοιμη. Οι εκλογές, παρατήρησε ο κ. Λαζαρίδης, θα προκηρυχθούν σύντομα και περιέγραψε το συνέδριο ως ουσιαστικό.

Ο κ. Λαζαρίδης τόνισε επίσης τα εξής: «Το μήνυμα που πρέπει και θα στείλει το συνέδριο είναι πως η ΝΔ είναι έτοιμη ν’ αλλάξει την Ελλάδα. Γιατί, κακά τα ψέματα, αξίζουμε μια καλύτερη Ελλάδα. Δε σας κρύβω ότι θα ήθελα να περνά περισσότερο στη βάση, στην κοινωνία, το μήνυμα και οι προτάσεις του κόμματος για μια καλύτερη Ελλάδα. Ίσως στο συγκεκριμένο τομέα να απαιτείται περισσότερη προσπάθεια. Εμείς επιθυμούμε την υπερψήφιση της ΝΔ από τους πολίτες για την πρόταση που καταθέτει και όχι απλώς να καταψηφίσουν το ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Θέλουμε να κάνουμε τους πολίτες να ακούσουν και να κατανοήσουν την πρότασή μας».

Στο δεύτερο μέρος των δηλώσεών του ο Μακάριος Λαζαρίδης μίλησε για όσα τον αφορούν, φημολογούνται και γίνονται από την πλευρά του. Βρίσκομαι συχνά στην Καβάλα, παρακολουθώ πολύ τακτικά τα θέματα της πόλης και της περιφερειακής ενότητας και όπου μπορώ βοηθώ διακριτικά, επεσήμανε ο κ. Λαζαρίδης. Αναφέρθηκε στην ανανέωση των ψηφοδελτίων της ΝΔ, που όπως τόνισε είναι μια επιταγή των ημερών. Θύμισε τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για ανανέωση των ψηφοδελτίων σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50%, αλλά όπως σημείωσε την τελική επιλογή θα την κάνουν οι πολίτες με τη ψήφο τους. Θέλω να είμαι υποψήφιος βουλευτής Καβάλας, κατέληξε ο κ. Λαζαρίδης, θυμίζοντας ότι τις σχετικές αποφάσεις θα λάβουν τα κομματικά όργανα και ο πρόεδρος του κόμματος.

Διαβάστε επίσης