Μεγάλα Μεγέθη σε σουτιέν: Tips για να επιλέξεις το κατάλληλο

 Μεγάλα Μεγέθη σε σουτιέν: Tips για να επιλέξεις το κατάλληλο

Σουτιέν μεγάλα μεγέθη: Ποια είναι η κατάλληλη επιλογή;

Το μεγάλο μπούστο είναι πιο απαιτητικό και χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Όσο πιο μεγάλο είναι, τόσο πιο βαρύ το νιώθεις. Επομένως, είναι και πιο δύσκολη η επιλογή του σουτιέν. Παρακάτω, σου παρουσιάζουμε μερικές συμβουλές για την σωστή επιλογή του σουτιέν σου για την επόμενη αγορά σου.

Προσοχή στην επιλογή του κατάλληλου μεγέθους

Είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο οι γυναίκες να φορούν λάθος νούμερο σουτιέν. Ειδικότερα, οι γυναίκες με μεγάλο μπούστο επιλέγουν σουτιέν που είναι είτε πολύ μικρά, είτε δεν χαρίζουν την κατάλληλη στήριξη. Μερικά από τα σημάδια της λάθος επιλογής σουτιέν είναι:

  • Τιράντες που «πέφτουν»
  • Μπανέλα που «εισχωρεί» στο στήθος
  • Υπάρχει κενό ανάμεσα στο σουτιέν και το στήθος

Σε περίπτωση που αναγνωρίζεις αυτά τα σημάδια, ήρθε η ώρα να αναζητήσεις ένα νέο μέγεθος.

Πλάτη = Το σημαντικότερο σημείο για στήριξη

Η πλάτη χαρίζει τη μεγαλύτερη στήριξη για το στήθος. Για αυτό το λόγο, είναι σκόπιμο να επενδύσεις σε ένα σουτιέν για μεγάλα μεγέθη με φαρδιά πλάτη. Το σουτιέν,για να χαρίζει την κατάλληλη στήριξη θα πρέπει να είναι σφιχτό γύρω από το σώμα, αλλά όχι αρκετά σφιχτό ώστε να είναι άβολο ή να αφήνει σημάδια. Όσο πιο πλατιά είναι η πλάτη του,τόσο πιο σφιχτή θα είναι και η περιοχή που θα διανέμεται η στήριξη.Έτσι,τόσο λιγότερο θα «κόβει»το σουτιέν. Αν προτιμάς τα σουτιέν με δαντέλα, βεβαιώσου ότι η δαντέλα δεν είναι αρκετά λεπτή. Σε περίπτωση που η δαντέλα είναι πολύ λεπτή, επίλεξε ένα σουτιέν με επιπλέον επένδυση. Στο esorouxa-anelia.gr, χάρη στη μεγάλη γκάμα επιλογών θα βρεις αυτό που ψάχνεις και που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου.

 

Υπολόγισε το σχήμα του στήθους σου

Κατά την αγορά ενός σουτιέν για μεγάλα μεγέθη, θα πρέπει να προσέξεις όχι μόνο το μέγεθος του στήθους σου, αλλά και το σχήμα. Αν, για παράδειγμα το στήθος σου μοιάζει περισσότερο με σχήμα δάκρυ,ένα στυλ balconette θα σου χαρίσει καλύτερη εφαρμογή. Από την άλλη, αν είναι στρόγγυλο, ένα πιο τριγωνικό σουτιέν θα σου δώσει καλύτερη στήριξη, καθώς «τραβά» τον ιστό του στήθους στο πλάι. Αν πάλι έχεις πλούσιο και γεμάτο στήθος, το σουτιέν με μπανέλα αποτελεί την ιδανική επιλογή.

Σκέψου το ύφασμα

Είναι μύθος ότι τα βαριά σουτιέν είναι τα μόνα που χαρίζουν την κατάλληλη στήριξη στο μεγάλο μέγεθος σουτιέν. Τα μεγάλα brands, και ιδιαίτερα η Triumph επενδύουν σε μια μεγάλη γκάμα υφασμάτων για τα σουτιέν σε μεγάλα μεγέθη προσφορά, χωρίς να θυσιάζουν την απαραίτητη άνεση. Το μυστικό για να βρεις το ιδανικό σουτιέν για σένα είναι το εξής: Τα πλαίσια του σουτιέν (αυτά που συνδέουν τα cups με το κούμπωμα), θα πρέπει να είναι αρκετά δυνατά ώστε να μπορούν να στηρίξουν ένα μεγάλο στήθος.

Επώνυμα Brand σε εξαιρετικές τιμές

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα esorouxa-anelia.gr από την αρχή της λειτουργίας του έχουμε έναν βασικό στόχο: την ποιότητα και τις ασυναγώνιστες τιμές. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία επώνυμων brands, τις προσιτές τιμές και φυσικά τις συχνές online προσφορές!

Ανακαλύψτε μοναδικούς συνδυασμούς, που θα απογειώσουν την αυτοπεποίθηση, αλλά και την διάθεση σας, με βάση τα γούστα και τις προτιμήσεις σας. Περιπλανηθείτε στις μοναδικές προτάσεις, τόσο για εσάς, όσο και για δώρα για φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακόμη, με κάθε αγορά άνω των 45,00€, δώρο τα μεταφορικά.

Διαβάστε επίσης