• 18 Απριλίου 2024,

Μεγάλη επιτυχία της φιλανθρωπικής εκδήλωσης της Μητρόπολης Ελευθερούπολης

 Μεγάλη επιτυχία της φιλανθρωπικής εκδήλωσης της Μητρόπολης Ελευθερούπολης

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε στην αυλή του παλιού οικοτροφείου της Ελευθερούπολης η καθιερωμένη καλοκαιρινή φιλανθρωπική εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Ελευθερούπολης. Μέσω της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν χρήματα για το τραπέζι της αγάπης που οργανώνει κάθε μέρα, όλο το χρόνο η Μητρόπολη της Ελευθερούπολης.

Η προσέλευση στην εκδήλωση ήταν πολύ μεγάλη. Συμμετείχαν πολίτες από την περιοχής της Ελευθερούπολης.

Άνθρωποι  που στηρίζουν ανιδιοτελώς το τραπέζι της αγάπης. Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Μητροπολίτη. Επακολούθησαν ομιλίες του δημάρχου Φίλιππα Αναστασιάδη, του βουλευτή Γιάννη Πασχαλίδη και του αντιπεριφερειάρχη Θεοδώρου Μαρκόπουλου. «Θα βοηθήσω ακόμα πιο πολύ το τραπέζι της αγάπης της Μητρόπολης» δεσμεύτηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης.

Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε όλους όσους βοηθούν την πρωτοβουλία της Μητρόπολης όλο το χρόνο. Στο χώρο υπήρχαν πολλοί εθελοντές για το οργανωτικό της εκδήλωσης, η οποία περιελάμβανε λαϊκή μουσική και παραδοσιακούς χορούς μετά φαγητού. Είναι βέβαιο ότι από την ανταπόκριση του κόσμου στηρίχθηκε ακόμα περισσότερο η φιλανθρωπική πρωτοβουλία της Μητρόπολης, που στηρίζει συγκεκριμένους ανθρώπους της περιοχής 365 μέρες το χρόνο.

Διαβάστε επίσης