• 8 Μαΐου 2024,

Μετά την έκθεση η KAVALA EXPRO και εκλογές

 Μετά την έκθεση η KAVALA EXPRO και εκλογές

Το Επιμελητήριο Καβάλας δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένο από τη συμμετοχή του στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης, σ΄ έναν άνετο και προνομιακό χώρο, στο μεγάλο περίπτερο, που οι διοργανωτές διέθεσαν για τα Επιμελητήρια όλης της χώρας.

Η έκθεση της Θεσσαλονίκης που ολοκληρώθηκε χθες, σημαίνει την έναρξη των κυριότερων προετοιμασιών για την έκθεση KAVALA EXPO 201, που μαζί με το φεστιβάλ ηλεκτρονικής πληροφορικής θα γίνει στο Εκθεσιακό Κέντρο της Νέας Καρβάλης, 6 με 11 Οκτώβρη.

Η αλήθεια είναι ότι το Επιμελητήριο περιμένει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την έκθεση κυρίως από εκθέτες, αλλά αυτό φαίνεται να έρχεται τώρα που οι ημερομηνίες του γεγονότος πλησιάζουν.

Το Επιμελητήριο πρόβαλε στην έκθεση της Θεσσαλονίκης 20 τουλάχιστον επιχειρήσεις του Νομού Καβάλας σ ΄ έναν άνετο χώρο, όπου τα προϊόντα προβάλλονταν το ίδιο, χωρίς να χρειαστεί κάποιοι να έχουν πρώτη σειρά προβολής, για κάποια άλλη δεύτερη. Η KAVALA EXPΟ  είναι το κυριότερο γεγονός της διοίκησης Τσατσούλη, τώρα η θητεία τα λήγει. Η ομιλία του Προέδρου αναμένεται με ενδιαφέρον καθώς ουσιαστικά θα είναι κι ένα αποχαιρετιστήριο κείμενο του προέδρου που προσέφερε πολλά στο Επιμελητήριο, το οποίο υπηρέτησε κυρίως ως Πρόεδρος, επί σειρά ετών.

Οι εκλογές του Επιμελητηρίου θα γίνουν 10 έως 12 Δεκεμβρίου. Το ψηφοδέλτιο του Μάρκου Δέμπα, στο οποίο θα συμμετέχει ισάξια ο Γιάννης Παναγιωτίδης, φαίνεται ότι θα έχει την ονομασία «Επιχειρηματική πρωτοβουλία». Συζητούνται κι άλλες προτάσεις για το όνομα του συνδυασμού, αλλά φέρεται να επικρατεί το συγκεκριμένο. Πολύ γρήγορα θα γίνει η παρουσίασή του. Όσοι ενδιαφέρονται για να συμμετάσχουν στις εκλογές – κυρίως για να έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν – θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η ταμιακή τους υποχρέωση, πρέπει απαραίτητα να γίνει μέχρι τις 20 Οκτωβρίου.

 

Διαβάστε επίσης