Μία ακόμη σύσκεψη για το αεροπορικό σόου

 Μία ακόμη σύσκεψη για το αεροπορικό σόου

Ο Διευθυντής του αεροπορικού σόου Πάνος Γεωργιάδης υποδέχτηκε χθες στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ν. Μάρτης» τους τοπικούς φορείς, σε μία ακόμη σύσκεψη – προετοιμασία του φετινού γεγονότος. Μαζί του ήταν ο περιφερειακός σύμβουλος Σωτήρης Παπαδόπουλος, η Δήμαρχος Δ. Τσανάκα, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Δημωφέλεια Αν. Ιωσηφίδου. Ήτανε επίσης ως εκπρόσωπος του Δήμου Παγγαίου, η Πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης, ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Αντ. Μιτζάλης, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας, ο αναπληρωτής αερολιμενάρχης κ.α.

Στη διάρκεια της σύσκεψης έγινε ενημέρωση των φορέων για την εξέλιξη της διοργάνωσης, την προετοιμασία της και την οριστικοποίηση γεγονότων.

Ανακοινώθηκε λοιπόν ότι 24 και 25 Ιουνίου στην αίθουσα του «Απόλλωνα» με χορηγία του κινηματογράφου θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ σχετικά με την πτήση αεροπλάνου στη Θάσο, 100 χρόνια μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο. Το ίδιο ντοκιμαντέρ θα προβληθεί σε συνεργασία με τον ΟΛΚ, σε γιγαντοοθόνη, στην παραλία, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ο Π. Γεωργιάδης έδωσε στους φορείς υπογεγραμμένη προγραμματική σύμβαση του φετινού σόου. Ανακοίνωσε ότι αναζητείται καινούριο μέρος για τους καλεσμένους, τους επισήμους, καθώς δεν θα χρησιμοποιηθεί φέτος η ταράτσα του Διοικητηρίου. Σ΄ αυτήν θα βρίσκονται οι φωτογράφοι, οι οποίοι μέχρι τώρα, είναι λιγότεροι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Πάνος Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι υπάρχει ανταπόκριση και υποστήριξη της διοργάνωσης από τους επαγγελματίες της παραλίας. Ανακοίνωσε ότι το σόου θα παρουσιάσει ο Γιάννης Σερβετάς (ο οποίος δεν θα πληρωθεί) με την Έμη Καμπουρίδου. Επίσημο ραδιόφωνο του σόου ανακοινώθηκε χθες ότι θα είναι το ράδιο Πρωινή, ενώ για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Πέραμο, αυτή θα λάβει χώρα στον εκεί κόλπο, αλλά με τέτοιον τρόπο, ώστε να μπορούνε να παρακολουθήσουν το σόου κι όσοι εκείνη την ώρα θα κάνουν το μπάνιο τους στους αμμόλοφους.

Σχετικά με τις αφίξεις και συμμετοχές στο σόου, ο κ. Γεωργιάδης ανακοίνωσε χθες ότι έλαβε αρνητική απάντηση από την ομάδα της Σαουηδικής Αραβίας.

Διαβάστε επίσης