• 20 Απριλίου 2024,

Μην απογητεύεσαι …. Τα πρώτα 100 σπίτια είναι δύσκολα !

 Μην απογητεύεσαι …. Τα πρώτα 100 σπίτια είναι δύσκολα !

Είναι αυτό που λέμε άλλη η δουλειά του ναύτη και άλλη του καντηλαναύτη !

Για άλλη μια χρονιά μικροί και μεγάλοι περιμένουν αυτή την περίοδο των Χριστουγένννων τον Αη Βασίλη ο οποίος αν και μύθος μας αρέσει και τον περιμένουμε κάθε χρόνο.

Ο καθένας απο εμάς έχει βάλει τους στόχους του , έχει τις προσδοκίες του τις φιλοδοξίες του και λίγο πριν τον μεγάλο απολογισμό αναμένει τον Αη Βασίλη φορτωμένο με δώρα.

 

Οι παροχές του Τσίπρα φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να πιάνουν τόπο αφού μία νέα δημοσκόπηση δείχνει οτι η διαφορά ανάμεσα στην πρώτη Νέα Δημοκρατία και τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο 4,5%.

Στην ίδια δημοσκόπηση καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Κυριάκος με ποσοστό 33% έναντι 27% του δεύτερου Τσίπρα που τα πάει πολύ καλά και σε αυτή την κατηγορία αφού σκεφτείτε είναι ένας εν ενεργεία πρωθυπουργός που έχει και μία φυσιολογική φθορά να κουβαλήσει στην πλάτη του.

Ο Αη Βασίλης κουβαλάει τον σάκο με τα δώρα και ο Τσίπρα όλα τα λάθη, τις παραλείψεις και την φθορά των προηγούμενων ετών.

Θα το παλέψει και θα προσπαθήσει να το κάνει ντέρμπι αν και σήμερα η αναμέτρηση αυτή φαίνεται οτι γέρνει προς τους φιλοξενούμενους και μάλιστα με ευρύ σκορ.

 

Μετά τα Χριστούγεννα τα μανταρίνια μας λένε οι μανάβηδες αφού ακόμα δεν είναι η εποχή τους.

Μετά τα Χριστούγεννα όσα μανταρίνια θέλετε.

Μέχρι τότε κλημεντίνες και άγιος ο θεός.

 

Απο τον Γενάρη θα αρχίσουν να κυκλοφορούν και πρώτες δημοσκοπήσεις εδώ για τον Δήμο της Καβάλας.

Ηδη πάρα πολλές παρατάξεις δημοτικές προετοιμάζονται προς αυτή την κατεύθυνση αφού οι πρόβες τζενεράλε αμέσως μετά το φαγοπότι των Χριστουγέννων θα ξεκινήσουν.

Την περίοδο των Χριστουγέννων ο προκελογικός στίβος θα μεταφερθεί στους γνωστούς πεζόδρομους της πόλης που θα πάρουν στην κυριολεξία φωτιά και μετά θα πάρουν την σκυτάλη οι δημοσκοπήσεις.

 

Το κύριο χαρακτηριστικό όσο αφορά τον καιρό της εβδομάδας που μόλις ξεκίνησε θα είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες με φαινόμενα πολύ περιορισμένα και κατά διαστήματα.

Θα παίξει το γνωστό έργο  ‘Ηλιος με δόντια , όπως λέμε Γοργόνες και μάγκες.

 

Πε­ρί­που 31.000 «κί­τρι­να γι­λέ­κα» δια­δή­λω­ναν στη Γαλ­λί­α, την 4η η­μέ­ρα δρά­σης τους που έ­χει ο­δη­γή­σει ή­δη σε πε­ρισ­σό­τε­ρες α­πό 700 προ­σα­γω­γές, 575 α­πό τις ο­ποί­ες στο Πα­ρί­σι, σύμ­φω­να με τον υ­φυ­πουρ­γό Ε­σω­τε­ρι­κών Λο­ράν Νου­νιέζ.

«Σε ε­θνι­κό ε­πί­πε­δο, μα­ζί με τους Πα­ρι­ζιά­νους, έ­χου­με ξε­πε­ρά­σει τις 700 προ­σα­γω­γές για μια συμ­με­το­χή στο κί­νη­μα το με­ση­μέ­ρι που βρί­σκε­ται στα 31.000 ά­το­μα σε ε­θνι­κό ε­πί­πε­δο, 8.000 α­πό τα ο­ποί­α στο Πα­ρί­σι», δή­λω­σε στο France 2.

Η κι­νη­το­ποί­η­ση των «κί­τρι­νων γι­λέ­κων» το Σάβ­βα­το στο Πα­ρί­σι έ­χει ο­δη­γή­σει σε 481 προ­σα­γω­γές, ε­νώ άλ­λα 211 ά­το­μα έ­χουν τε­θεί υ­πό προ­σω­ρι­νή κρά­τη­ση, α­να­κοί­νω­σε ο πρω­θυ­πουρ­γός Ε­ντουάρ Φι­λίπ.

Ο α­ριθ­μός αυ­τός εί­ναι ή­δη με­γα­λύ­τε­ρος α­πό το σύ­νο­λο των προ­σα­γω­γών (412) που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­καν στην πρω­τεύ­ου­σα το προ­η­γού­με­νο Σάβ­βα­το, 1η Δε­κεμ­βρί­ου.

Καταλαβαίνετε οτι ο Μακρόν έχει θέμα και κυρίως έχει μπλέξει με αυτό το κίνημα των κίτρινων γιλέκων που θεριεύει αντί να μαλακώνει.

 

Με Λευτέρη Πανταζή και Αντύπα το Σάββατο που μας πέρασε η εκπομπή “Στην υγεία μας ρε παιδιά”.

Ο Αντύπας ήταν σαν καρτούν.

Λες και είχε βάψει με μαύρη μπογιά το κεφάλι του για να μην φαίνεται η φαλάρκα.

Το δεύτερο μάρο χάλι στην ίδια εκπομπή μετά την παρουσία του Χάρη Ρώμα στο ίδιο πλατό μια εβδομάδα πριν.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι εποχές παραμένουν δύσκολες και ύποπτες.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης