• 19 Μαΐου 2024,

Μισές δουλειές από εργολάβο του ΔΕΔΔΗΕ σε δρόμο του Προφήτη Ηλία 

 Μισές δουλειές από εργολάβο του ΔΕΔΔΗΕ σε δρόμο του Προφήτη Ηλία 

Δίκαια αποδεικνύονται τα παράπονα κατοίκων της συνοικίας του Προφήτη Ηλία. Έργο που εκτέλεσε ιδιώτης για λογαριασμό του ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας πρόσφατα, δεν ολοκληρώθηκε σωστά.

Έγιναν οι λεγόμενες «μισές δουλειές».

Πρόκειται για έργο υπογείωσης του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ που εκτελέστηκε προ μηνών στην αρχή της Περιμετρικής (από την πλευρά του Σανατορίου) όπως επίσης και σε δρόμους της συνοικίας του Προφήτη Ηλία.

Σε παράδρομο κοντά στα σπίτια, κάτω ακριβώς από την Περιμετρική, έγινε η διάνοιξη του χαντακιού μέσα στο οποίο μπήκε το καλώδιο. Κι ενώ αυτή η δουλειά έγινε, δεν επακολούθησε η απαραίτητη ασφαλτόστρωση και κάλυψη της ανωμαλίας του εδάφους.

Για το τμήμα του δρόμου που σκάφθηκε. Έτσι το οδόστρωμα περιορίστηκε, υπάρχει πρόβλημα για τους οδηγούς.

Ειδικά όταν στο σημείο συναντηθούν δύο οχήματα που κινούνται το ένα αντίθετα με το άλλο. Δεν χωρούν να κινηθούν στην οδό ταυτόχρονα. Στην ίδια περιοχή ο ανάδοχος άφησε χώματα, πλάκες που δεν χρησιμοποίησε αλλά και καλώδια που δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ.

Τα καλώδια μάλιστα δέθηκαν πρόχειρα σε κολώνα της ΔΕΗ που υφίσταται. Γενικά ο εργολάβος άφησε πίσω του πολλές εκκρεμότητες με αποτέλεσμα να υπάρχουν ποικίλες διαμαρτυρίες.

Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες ο δρόμος που συμβαίνουν όλα αυτά είναι μεν παράδρομος αλλά ταυτόχρονα είναι συνέχεια της οδού Ι. Αστεριάδη.

Οι διαμένοντες στην περιοχή ζητούν από τον ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας να παρέμβει ώστε να πιέσει τον εργολάβο να τελειώσει το έργο σωστά. Συμπεριλαμβανομένης της μικρής ασφαλτόστρωσης. Οι σχετικές φωτογραφίες δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί και τις προαναφερθείσες «μισές δουλειές».

Διαβάστε επίσης