• 25 Απριλίου 2024,

Νέα διοίκηση στον Αίσωπο, δωρεά θυρεών στο Δημοτικό Ναυτικό Μουσείο

 Νέα διοίκηση στον Αίσωπο, δωρεά θυρεών στο Δημοτικό Ναυτικό Μουσείο

*Ανακοίνωση των Φίλων του Δημοτικού Ναυτικού Μουσείου: Πενήντα πέντε (55) επί πλέον Θυρεούς Πολεμικών κυρίως Ελληνικών Πλοίων και ξένων, Φιλτάτου Πλοιάρχου του Πολεμικού μας Ναυτικού, συμπλήρωσαν την ήδη υπάρχουσα προ μηνών δωρεά (14 θυρεούς) από την προσωπική του Συλλογή στο Δημοτικό Ναυτικό Μουσείο Καβάλας .
Θεωρώ ότι οι ευχαριστίες είναι πολύ λίγες για τη μεγάλη τιμή προς το Δ.Ν.Μ.Κ. από τη γενναιόδωρη προσφορά του κ Πλοιάρχου . Τον διαβεβαιώνω ότι σύντομα θα κοσμούν το χώρο του Μουσείου σε περίοπτη θέση, ελπίζοντας η δωρεά αυτή, θα βρει ανταπόκριση και μιμητές που θα θελήσουν να συνεισφέρουν στην αναβάθμιση του Μουσείου μας .
Επίσης θερμά ευχαριστώ τον Διευθυντή της Υδρογραφικής Υπηρεσίας Αρχιπλοίαρχο Π.Ν. κ. Δημήτριο Ευαγγελίδη για το θυρεό που μας απέστειλε της Υδρογραφικής Υπηρεσίας όπου προΐσταται . Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η στήριξή, καθώς και η οποιαδήποτε δωρεά έχουν μοναδική μαγική δύναμη. Μας βοηθούν και μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε αναλάβει, με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο και διάθεση. Τους ευχαριστώ και πάλι θερμά, είναι μεγάλη τιμή για το Δ.Ν.Μ.Κ. η προσφορά τους αυτή.

*Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμουδίων: 2-3/11/2019 Εκδρομή στα Γιάννενα και το Μέτσοβο. Ήταν μία εξαιρετική και καλά οργανωμένη εκδρομή. Είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις φυσικές ομορφιές και την ιστορία των τόπων που επισκεπτήκαμε, η οποία σε μεγάλο βαθμό ταυτίζεται με την ιστορία της Ελλάδας. Περιηγηθήκαμε τα αξιοθέατα, αλλά και τα σοκάκια, το ιστορικό νησάκι της λίμνης Παμβώτιδας, μνημεία (βυζαντινά, οθωμανικά και νεώτερα), μουσεία (Βυζαντινό, Αλή Πασά, Αργυροχρυσοχοϊας, Βρέλλη) και αρχοντικά (Αβέρωφ-Τοσίτσα). Γνωρίσαμε τη νυχτερινή ζωή των Ιωαννίνων, δοκιμάσαμε υπέροχα τοπικά φαγητά και γλυκά και διασκεδάσαμε στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα του ξενοδοχείου. Να είμαστε γεροί και να ξαναπάμε!

* Φιλοζωϊκός σύλλογος Αίσωπος: Την Τετάρτη 06/11/2019 διεξήχθη η ψηφοφορία ανάμεσα στα νέα μέλη που εξελέγησαν στις πρόσφατες εκλογές (φωτογραφία) του Σωματείου, για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου. Αναλυτικά: ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αβραμίδου Δέσποινα, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παπάζογλου Βίκυ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Γκόφα Σίσσυ, ΤΑΜΙΑΣ: Στοιλίδου Χρύσα, Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βερούκα Λίτσα, Τακτικά Μέλη:  Ιακωβίδου Λένα, Καλλιπολίτης Όμηρος, Αναπληρωματικά Μέλη: Καλέα Θεοδώρα,  Κοκκινάκη Αλίκη, Κριμνιότου Σμαρώ.  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν έβαλαν υποψηφιότητα και στήριξαν το Σωματείο. Όπως θα διαπιστώσετε τα περισσότερα εκλεγμένα μέλη είναι τα ίδια με την προηγούμενη χρονιά πράγμα που σημαίνει πως υπάρχει εμπιστοσύνη και αναγνώριση του έργου τους! Παρ’ όλα αυτά ευχής έργον θα ήταν, να υπήρχαν νέοι ενεργοί εθελοντές, όπου θα προσέφεραν πολύτιμη βοήθεια στις απαιτήσεις ενός Φιλοζωικού Σωματείου για τις ανάγκες των ζώων που έχει σε φιλοξενία, αλλά και των περιστατικών που αναλαμβάνει σε έκτακτες και σχεδόν καθημερινές περιπτώσεις. Γι αυτό το λόγο κάνουμε για μία ακόμα φορά, έκκληση, για νέο αίμα για καλύτερο μοίρασμα ευθυνών και φυσικά για καλύτερα αποτελέσματα στη διαβίωση και προστασία των αδέσποτων και δεσποζόμενων τετράποδων φίλων μας!

 

 

Διαβάστε επίσης