Νέα των τοπικών συλλόγων

 Νέα των τοπικών συλλόγων

*Ο Σύλλογος Πνοή θα επωφεληθεί για 3η φορά συγκέντρωση σχολικών ειδών. Η πρωτοβουλία θα υλοποιηθεί αρχές Σεπτέμβρη. Η Πνοή ευχαριστεί: Ευχαριστούμε το Μενουμε Καβαλα (Γιωργος Λιολιος) και όλες τις επιχειρήσεις που υποστηρίζουν το Σύλλογος Πνοή σε αυτή τη δράση για τη συγκέντρωση Σχολικών Ειδών και τροφίμων!!!!

*Όμιλος Πόντιων Χορευτών: Παρακαλούνται οι γονείς των παιδιών (από τα παιδικά χορευτικά τμήματα ) τη Δευτέρα 19 Αυγούστου και ώρα 20:00 να έρθουν στο σύλλογο όπου θα γίνει μία συνάντηση -γνωριμίας με τη νέα χοροδιδάσκαλο Ελένη Αλεξανδρίδου.

*Λέσχη Ποντίων Καβάλας: Θερμές ευχαριστίες στον Πολιτιστικό Σύλλογο Χωράφας για την πρόσκληση και την φιλοξενία μας στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του συλλόγου «ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ». Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στις πολιτιστικές σας δράσεις!!!

*Με την ευκαιρία των πρόσφατων εκδηλώσεων του στη Χωράφα η πρόεδρος και το δ.σ. του ομώνυμου συλλόγου ευχαριστούν: α) Το τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας, ειδικά την κ. Γιώτα και το εργατικό προσωπικό του Δήμου, β) όλους τους χορηγούς και δωροθέτες ,όπως τον κ. Γεώργιο Μυτιλινιό, τον Όμιλο Σκλαβενίτη, το Μασούτη, την επιχείρηση του κ. Μίλτου Λούκου για την προσφορά ψυγείου και πάγου και τις δύο μέρες των εκδηλώσεων, το τουριστικό Γραφείο “KAVALA TOYRS”, τα Μάρκετ Άριστα , Πρόοδος και Ακρόπολη, τα ιχθυοπλεία Μπούρα και Πουλής Μαρκόπουλος, τα αρτοποιεία Φελαχίδη και FORNO, τον κ. Βασίλειο Ευστρατίου – ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΥΖΟ – το κρεωπολείο “ΓΑΛΑΚΤΙΔΗΣ” , την εκπρόσωπο της AVON κ. Φώφη Κιτσούλη ,τα κέντρα εστίασης και πιτσαρία όπως”Σάββα” , “Μπαλαούρο”, “Βασιλικός”, “Υαλός” ,”Ψητών Γεύσεις” , “Κοτόπουλα ΤΑΣΟΣ” , την πιτσαρία “ROMANA” , τα ζαχαροπλαστεία “Μενελάι” , Ναζίδου” και”” Γαρδένια”, τις σαλάτες ΛΙΟΛΙΟΥ ,τα ανθοπωλεία ΚΕΝΤΙΑ και ΑΝΘΗΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ , τα φαρμακεία Οδυσσέα Αργυρόπουλου, Ζηση Ζάννα και Λιάνας Κωνσταντινίδου, το Φροντηστήριο Εργαστήρι Ελληνικής Γλώσσας, τα καφέ” KOFEE BRANOS ” και Cup- Cup ,το REALE SHOP , την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, το κουρείο Ηλία Κοντολέρο , το κομμωτήριο DREAN, το κατάστημα “Lilas Αρωματερί” , το τυπογραφείο ΕΝΤΥΠΩΣΗ , αν ξέχασα κάποιον ας με συγχωρήσει και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σ όλη την γειτονιά που ανέχεται αυτές τις δύο μέρες τον θόρυβο, την φασαρία , χωρίς καμιά παρατήρηση και προπάντων χωρίς να φωνάξει την αστυνομία.

*Ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμΕΑ ενημερώνει για την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στο τέλος του μήνα: Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Οργανισμού, η πληρωμή θα γίνεται κάθε 25 του μήνα. Ωστόσο, επειδή η 25η πέφτει Κυριακή, σύμφωνα με το newse.gr, η πληρωμή μετατίθεται για την Δευτέρα 26 Αυγούστου.

 

Διαβάστε επίσης