• 20 Απριλίου 2024,

Νίκος Μπουντρούδης: «Το πήρα προσωπικά, πάμε για πρωταθλητισμό»

 Νίκος Μπουντρούδης: «Το πήρα προσωπικά, πάμε για πρωταθλητισμό»

Αποφασισμένος να κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου ο Νέστος να πρωταγωνιστήσει τη νέα χρονιά εμφανίστηκε μιλώντας στη «Μetrosport» ο πρόεδρος της ομάδας της Χρυσούπολης, Νίκος Μπουντρούδης. Ακόμη ο πρόεδρος του Νέστου φάνηκε με τα λεγόμενα του ότι η ομάδα δε θα προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή ενώ άφησε αιχμές για κάποιους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έφαγα παραμύθι».

Αναλυτικά η συνέντευξη.

«Φέτος μας έτυχαν ανάποδα τα πράγματα, αλλά τη νέα σεζόν θα είμαστε για πρωταθλητισμό. Περιμένουμε κάποιους ποδοσφαιριστές που ήταν παλιότερα στην ομάδα να έρθουν πίσω και να χτυπήσουμε την πρώτη θέση. Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Το έχω πάρει προσωπικά το θέμα. Μιλάμε με ποδοσφαιριστές, είναι πολλοί που θέλουν να έρθουν στον Νέστο Χρυσούπολης. Είναι 6-7 ποδοσφαιριστές που παίζουν στη Β’ Εθνική αυτή τη στιγμή. Είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις ακόμη και την επόμενη εβδομάδα», τόνισε με έμφαση.

Παράλληλα, σχολιάζοντας τη φετινή χρονιά, δεν έκρυψε την πικρία του για κάποιους ανθρώπους. «Έφαγα παραμύθι από ανθρώπους που δεν το περίμενα. Ξοδέψαμε χρήματα χωρίς λόγο. Το μπάτζετ μας βγήκε κατά δέκα χιλιάδες μεγαλύτερο από την προπέρσινη χρονιά. Είχαμε φίρμες αλλά δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θα έπρεπε», τόνισε. Σε ό,τι αφορά τον προπονητή, εξέφρασε τη βούλησή του για την παραμονή του Αντώνη Δρακόπουλου και τη νέα χρονιά στην ομάδα.

«Προς το παρόν παραμένει. Δεν μιλήσαμε ακόμη για τη νέα χρονιά. Νομίζω ότι θα παραμείνει», τόνισε.

 

Διαβάστε επίσης