• 23 Απριλίου 2024,

Ο ελαιώνας που υιοθέτησαν οι μαθητές του 9ου Νηπιαγωγείου Καβάλας (φωτογραφίες)

 Ο ελαιώνας που υιοθέτησαν οι μαθητές του 9ου Νηπιαγωγείου Καβάλας (φωτογραφίες)

Δίπλα στο νηπιαγωγείο μας υπάρχει ένας θαυμάσιος ελαιώνας. Το όνειρο όλων των νηπιαγωγών που πέρασαν από το νηπιαγωγείο μας ήταν να τον μεταμορφώσουμε σε ένα χώρο παιχνιδιού για τα νήπια.

Και επιτέλους έφτασε η ώρα να πραγματοποιηθεί το όνειρό μας. Με απόφαση του δημάρχου κ. Μουριάδη, ο χώρος καθαρίστηκε και περιμένουμε τη νέα περίφραξη.

Μας φέρανε μηχανήματα για να το ισιώσουν και θα επιστρωθεί με υλικό κατάλληλο για μικρά παιδιά. Στο μεταξύ, η λαχτάρα μας μας έκανε να αρχίσουμε τη διαμόρφωσή του χώρου. Ήδη τοποθετήσαμε λάστιχα αυτοκινήτων για παρτέρια μέσα στα οποία θα φυτέψουμε λουλούδια που θα μας στείλει ο δήμος την ημέρα περιβάλλοντος.

Σήμερα Κυριακή 30 Μάϊου, πραγματοποιήσαμε μία υπέροχη δράση. Γονείς και παιδιά βάψαμε τα παρτέρια μας αλλά και πετρούλες που θα διακοσμήσουν το χώρο.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους αντιδημάρχους κ. Απόστολο Μουμτζάκη, τον κ. Κυριάκο Σταυρίδη, την πρόεδρο της σχολικής επιτροπής κ Κατερίνα Μαρκάκη για το τόσο άμεσο ενδιαφέρον τους να μας δώσουν την άδεια ώστε να δημιουργήσουμε μια όμορφη πράσινη γωνιά στην περιοχή.

Διαβάστε επίσης