• 7 Μαΐου 2024,

Ο Κωστής Σιμιτσής αποχαιρετά τον Α’ βαθμό Τ.Α.

 Ο Κωστής Σιμιτσής αποχαιρετά τον Α’ βαθμό Τ.Α.

Συνέντευξη τύπου εντός της εβδομάδας θα παραχωρήσει ο πρώην δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής με σκοπό να αποχαιρετίσει στον Α’ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης τον οποίον αφήνει προκειμένου να εμπλακεί με την περιφερειακή αυτοδιοίκηση. Ο Κωστής Σιμιτσής είναι υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜΘ με τη στήριξη του Κινήματος Αλλαγής. Καθημερινά αφοσιώνεται όλο και περισσότερο στην προώθηση της υποψηφιότητάς του.

Στη συνέντευξη τύπου, εξήγησε ο ίδιος μιλώντας στην ΠΡΩΙΝΗ, θα βρίσκονται κοντά του και οι συνεργάτες του προκειμένου πέραν του αποχαιρετισμού να γίνει κι ένας ακόμη απολογισμός των έργων που υλοποιήθηκαν στη διάρκεια της δεύτερης θητείας του.

Κατά την τρέχουσα περίοδο ο Κωστής Σιμιτσής ασχολείται με την υποψηφιότητά του στην περιφέρεια ΑΜΘ. Όπως δήλωσε στην ΠΡΩΙΝΗ κάνει παντού «δουλειά πεδίου», συναντά τον κόσμο του Κινήματος Αλλαγής, περιοδεύει και προσπαθεί να ανυψώσει το φρόνημα των πολιτών.

«Ενώνω και μαζεύω τις διάφορες τάσεις που υπάρχουν στις πέντε περιφερειακές ενότητες», τόνισε ο κ. Σιμιτσής, καθώς υπάρχουν θέματα που πρέπει να ξεπεραστούν.

Ανακοινώσεις ο κ. Σιμιτσής σκοπεύει να κάνεις τις αρχές Μαρτίου, όταν θα γνωστοποιήσει λεπτομέρειες της προσπάθειάς του, ενώ για την τρέχουσα εβδομάδα έχει προετοιμάσει τη συνέντευξη τύπου. Ο Κωστής Σιμιτσής σημείωσε στην ΠΡΩΙΝΗ ότι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στο συνδυασμό του θα είναι εκτός από τον Αρχέλαο Γρανά και ο Κώστας Παπακοσμάς, ο Χριστόδουλος Μιχαλάκης, η Λία Ασλανίδου. Για τον Τάσο Τσαλδαρίδη, ισχυρίστηκε ότι συζητά μαζί του αλλά ο εν ενεργεία περιφερειακός σύμβουλος ζήτησε χρόνο προκειμένου να λάβει τις αποφάσεις του.

 

Διαβάστε επίσης