• 26 Απριλίου 2024,

Ο Τάσος Σαλαμπάσης και η «Δύναμη Πολιτών Νέστου»

 Ο Τάσος Σαλαμπάσης και η «Δύναμη Πολιτών Νέστου»

Πριν από δεκαπέντε περίπου ημέρες η δημοτική παράταξη «Δύναμη Πολιτών Νέστου» άλλαξε επικεφαλής μετά από γενικές συνελεύσεις και ψηφοφορία μεταξύ των ενδιαφερομένων. Ο Περικλής Αμπεριάδης αποχώρησε και στη θέση του νέος επικεφαλής είναι ο καθηγητής φιλόλογος Τάσος Σαλαμπάσης.

Ο κ. Σαλαμπάσης μίλησε στην ΠΡΩΙΝΗ για τα σχέδιά του και διατύπωσε τις απόψεις του για τις επόμενες προεκλογικές κινήσεις του. Είναι φανερό ότι προετοιμάζει τη «Δύναμη Πολιτών Νέστου» από τώρα για τις δημοτικές εκλογές του επόμενου Μάη. Αρχικά ο κ. Σαλαμπάσης θύμισε ότι η «Δύναμη Πολιτών Νέστου» δημιουργήθηκε πριν από τέσσερα περίπου χρόνια. Για να διατυπώσουμε, τόνισε, μια άλλη άποψη. Κατέστησε σαφές ότι συνεχίσει την προσπάθεια όπως αυτή άρχισε προ 4ετίας και υλοποιήθηκε έως και πρόσφατα. Ξεκινήσαμε, τόνισε, χωρίς κομματικό μηχανισμό διότι θέλαμε να μιλήσουν οι πολίτες που για καιρό ήταν αποκλεισμένοι.

Ο Τάσος Σαλαμπάσης υπογράμμισε ότι δε ζητά τίποτε από τα κόμματα. Αναζητά άτομα, ενεργούς ανθρώπους και δραστήριους πολίτες, προκειμένου να ανανεωθεί το δυναμικό της «Δύναμης Πολιτών Νέστου». Αναφερόμενος στη δημοτική αρχή του Βαγγέλη Τσομπανόπουλου, τη χαρακτήρισε ως άνευρη και αδρανή. Διαπίστωσε ευθυνοφοβία και έπαρση, συμπεραίνοντας ότι ο δήμος Νέστο χρειάζεται μια διαφορετική διαχείριση.

Τόνισε επίσης ότι η «Δύναμη Πολιτών Νέστου» αρχίζει νωρίς την προεκλογική της προσπάθεια, διαπιστώνοντας δυσαρέσκεια στο εκλογικό σώμα όχι μόνο για τη σημερινή διοίκηση του δήμου αλλά και για την υποψηφιότητα του Σάββα Μιχαηλίδη.

 

Διαβάστε επίσης