• 7 Μαΐου 2024,

«Ο Βαγγέλης Παππάς δεν έχει εξαρτήσεις από κόμματα και επιχειρηματίες»

 «Ο Βαγγέλης Παππάς δεν έχει εξαρτήσεις από κόμματα και επιχειρηματίες»

Η συνέντευξη που έδωσε στην Πρωινή ο Νίκος Βογιατζίδης είχε δύο διαφορετικά και εξίσου ενδιαφέροντα θέματα. Αρχικά ο πρόεδρος των εργαζομένων στην Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων μίλησε για τα γνωστά ζητήματα της εταιρείας σε σχέση με τους πρώην απολυμένους, σε σχέση με το μέλλον του εργοστασίου των Λιπασμάτων στη Νέα Καρβάλη.

Στο δεύτερο μέρος των δηλώσεων του ο Νίκος Βογιατζίδης σχολίασε την συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος με το Βαγγέλη Παππά. Τόνισε ότι η απόφαση του ήταν συνειδητή. Για την υποψηφιότητά του, την σχέση του με το Βαγγέλη Παππά ο Νίκος Βογιατζίδης είπε: «Ο Βαγγέλης Παππάς είναι ένας άνθρωπος που ξέρει τι σημαίνει αλληλεγγύη. Ξέρει να στηρίζει τον αδύναμο. Δεν έχει εξαρτήσεις κομματικές, δεν έχει εξάρτηση από επιχειρηματίες. Οι ιδεολογικές διαφορές δεν είναι εμπόδιο στην μεταξύ μας συνεργασία. Το ψηφοδέλτιο του Βαγγέλη Παππά είναι ανανεωμένο και κάνει τη διαφορά σε σχέση με τις εκλογές του 2014. Με δήμαρχο το Βαγγέλη Παππά η Καβάλα θα αρχίσει πάλι να διεκδικεί».

Για τη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων ο Νίκος Βογιατζίδης επανέλαβε ότι διατηρούνται οι εκκρεμότητες του τελευταίου διαστήματος. Ζήτησε να δοθεί συνολική λύση, ζήτησε ένα συνολικό σχέδιο ώστε το εργοστάσιο να ξαναγίνει όπως ήταν. Ο Νίκος Βογιατζίδης τόνισε ότι σήμερα υπάρχουν εγκλωβισμένοι εργαζόμενοι σε συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Πρόσθεσε μάλιστα ότι υπάρχει και θέμα ασφαλείας, εννοώντας προφανώς το πρόσφατο ατύχημα και τον τραυματισμό ενός συναδέλφου του. Αν χρειαστεί θα υπάρξει από την πλευρά του σωματείου ανακοίνωση για το περιστατικό, είπε ο κύριος Βογιατζίδης και κατέληξε σημειώνοντας ότι για το ίδιο θέμα υπάρχει επικοινωνία του σωματείου με την επιθεώρηση εργασίας.

Διαβάστε επίσης