Οι Καβαλιώτες αγαπάνε Cosmopolis !!!

 Οι Καβαλιώτες αγαπάνε Cosmopolis !!!

Η συμμετοχή του κόσμου και στο φετινό Φεστιβάλ Cosmopolis που είναι αλήθεια ότι επανέφερε η διοίκηση Τσανάκα και λαϊκή απαίτηση να συνεχίσει η διοίκηση Μουριάδη δείχνει ότι πλέον μιλάμε για έναν θεσμό που δίνει ζωή στις ζωές μας αλλά και στην πόλη μας.

Ο κόσμος αγαπάει το Cosmopolis και το δείχνει με την συμμετοχή του σε όλες τις εκδηλώσεις του.

Και στο φετινό Φεστιβάλ πάνω στην χερσόνησο της Παναγίας ανέβηκαν χιλιάδες Καβαλιώτες για να χαρούνε το Φεστιβάλ των χρωμάτων των γεύσεων και των χορών.

Άριστη οργάνωση , πολύ δουλειά από την ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και αναμενόμενο το αποτέλεσμα.

Το θέμα είναι ότι οι Καβαλιώτες πλέον συμμετέχουν και προσεγγίζουν  το συγκεκριμένο  Φεστιβάλ αυτό με διαφορετική κουλτούρα , ψυχολογία  και μία ωριμότητα που ίσως να μην είχανε τα πρώτα χρόνια του Φεστιβάλ.

Το Cosmopolis μπορούμε σήμερα να πούμε ότι είναι το καλύτερο Φεστιβάλ ,και μάλιστα με διαφορά, που γίνεται στην πόλη μας.

Καλό είναι και το Air Sea Show αλλά σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να φτάσει το Cosmopolis.

Για αυτούς και πάρα πολλούς άλλους λόγους θα πρέπει το Φεστιβάλ αυτό να το προσέχουμε σαν τα μάτια μας και κάθε καλοκαίρι να το κάνουμε όλο και καλύτερο ανοίγοντας το όλο και περισσότερο.

Ίσως κάποια χρονιά το Cosmopolis να είναι ένα Φεστιβάλ που αφορά όλη την πόλη της Καβάλας και όχι μόνο την χερσόνησο της Παναγίας.

Και μπορεί και το αξίζει.

Και αυτό και εμείς.

 

Αυτή την περίοδο στην Καβάλα υπάρχει πάρα πολύς κόσμος και κυρίως τουρίστες Βαλκάνιοι.

Στην διάρκεια της ημέρας τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους δρόμους της Καβάλας και περιφερειακά είναι χιλιάδες και για τον λόγο αυτά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και υπομονετικοί.

Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν και κυκλοφορούν λες και βγήκαν για περιπολία.

Οδηγούν και χαζεύουν δεξιά και αριστερά ψάχνοντας ίσως το κατάλυμα που έχουν κλείσει μέσω της γνωστής πλατφόρμας Air bnb ή ψάχνουν για κάποια παραλία.

Υπομονή σύνεση και καθαρό μυαλό για να περάσουμε όλοι μας καλά.

Και οι τουρίστες και οι ντόπιοι.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νου σας γιατί οι καιροί αν και καλοκαιρινοί παραμένουν δύσκολοι και ύποπτοι.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης