Πανελλαδική βράβευση για το www.visitkavala.gr στα Ermis Awards!

 Πανελλαδική βράβευση για το www.visitkavala.gr στα Ermis Awards!

Μια καβαλιώτικη εταιρεία, και πάνω από δέκα χρόνια συνεργάτης μας, η MANBIZ, διακρίθηκε πανελλαδικά ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες του διαφημιστικού κλάδου!

Συγκεκριμένα, βραβεύτηκε με χάλκινο βραβείο στην ενότητα Digital για την ιστοσελίδα www.visitkavala.gr που υλοποίησε για τη τουριστική προβολή για το δήμο Καβάλας, σε συνεργασία με τον creative & art director Σάββα Σαββίδη.

Η τελετή απονομής των βραβείων έγινε την Τρίτη 19 Μαρτίου στο Κέντρο πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» με παρουσία κορυφαίων στελεχών του χώρου διαφήμισης και επικοινωνίας, των διαφημιζόμενων, ΜΜΕ.

Την MANBIZ εκπροσώπησαν ο Μανελίδης Αλέξανδρος και η Κατερίνα Νάσου, ενώ τη Δημωφέλεια η Αναστασία Ιωσηφίδου και η Βασιλική Υψηλάντη. Στην τελετή δεν παρευρέθηκε ο Σάββας Σαββίδης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Τα Ermis Awards, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα τους, είναι ο μοναδικός θεσμός βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία στην Ελλάδα, διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας.

Διαβάστε επίσης