• 19 Μαΐου 2024,

PAOK ACADEMY / MUNDIALITO: Ευχαριστήρια επιστολή

 PAOK ACADEMY / MUNDIALITO: Ευχαριστήρια επιστολή

Η Διοίκηση και οι προπονητές της Ακαδημίας μας, νοιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους παρακάτω για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην πετυχημένη διεξαγωγή του τουρνουά μας. Ευχαριστούμε θερμά:

όλες τις ομάδες με τα 62 αγωνιστικά τμήματα που συμμετείχαν στο τουρνουά μας το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουνίου, τους προπονητές – συνοδούς τους, αλλά κυρίως τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για την αγωνιστικότητά τους και το όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιξαν.

Τους γονείς για την υποστήριξή τους και την κόσμια συμπεριφορά τους σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης

Τους εθελοντές της ομάδας του Ερυθρού Σταυρού για την ιατρική κάλυψη της διοργάνωσης

Την ΕΠΣΚ για την διαιτητική κάλυψη της διοργάνωσης

Τον Πρόεδρο της επιτροπής Ανάπτυξης ποδοσφαίρου και Υποδομών κ. Ρουμελιώτη Δημήτριο και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Καβάλας κ. Καραμπετάκη Νικόλαο για την παρουσία τους στη διάρκεια των απονομών των κυπέλλων στις ομάδες

Τους χορηγούς του τουρνουά : 1) τα φυτώρια Βουδουλάκη στον Αμυγδαλεώνα, 2) την ψαρωταβέρνα « Κωσταντακάκης» στην Ν. Πέραμο, 3) το συνεργείο αυτοκινήτων AUTO CENTER SERVICE στο Κοκκινόχωμα, 4) Τις ασφάλειες Ακης Τελίδης, 5)Το πρατήριο βενζίνης REVOIL του Βασίλη Σούζου στα Αμισιανά, 6) το καφέ-μπαρ LA COSTA στη Τούζλα, 7) Την ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΣ AUTO ΚΑΒΑΛΑ και 8) την ΚΡΕΚΑ Α.Ε.

Τους ποδοσφαιριστές του Εφηβικού και Παιδικού τμήματος της Ακαδημίας μας που βοήθησαν στην διοργάνωση και τέλος

Όλους τους εθελοντές για την πολύτιμη συνεισφορά τους.  (

( ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ )

 

Διαβάστε επίσης