• 20 Απριλίου 2024,

Παραιτείται από Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου ο Γιάννης Παναγιωτίδης

 Παραιτείται από Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου ο Γιάννης Παναγιωτίδης

Την απόφαση του να παραιτηθεί από Α’ Αντιπρόεδρος της διοίκησης του Επιμελητηρίου (άρα και από μέλος της διοικητικής επιτροπής) έκανε γνωστή χθες ο κ. Γιάννης Παναγιωτίδης. Είχε προηγηθεί άκαρπη συνάντηση του με το Μάρκο Δέμπα, με παρόντα κι άλλα μέλη της πλειοψηφίας στο διοικητικό συμβούλιο. Η συνάντηση έγινε την Τετάρτη το βράδυ στο Επιμελητήριο. Εκεί Δέμπας και Παναγιωτίδης διαφώνησαν μία ακόμη φορά επί της προεκλογικής συμφωνίας τους.

Την άποψη Παναγιωτίδη φέρεται να στήριξε στη συνάντηση μόνο ο Βασίλης Λεμονίδης. Όλοι οι άλλοι δήλωσαν πλήρη άγνοια. Ο κ. Δέμπας, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι το 2017 έγιναν συναντήσεις και συζητήσεις αλλά καμία συγκεκριμένη συμφωνία. Στην ίδια συζήτηση αναφέρθηκε συνάντηση τους και παρουσία του προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Μπάμπη Δράκου. Με περιεχόμενο ίδιο, δηλαδή τη μοιρασιά στη θητεία του προέδρου.

Ο κ. Παναγιωτίδης έφυγε από τη συνάντηση ξεκαθαρίζοντας ότι αποχωρεί από την ομάδα της πλειοψηφίας. Χθες το πρωί μίλησε αναλυτικά για το ραντεβού της Τετάρτης και τις επόμενες του κινήσεις. Όλα αυτά ενώ οργιάζουν οι φήμες, σύμφωνα με τις οποίες επήλθε συμφωνία συνεργασίας μεταξύ των παρατάξεων Δέμπα- Κίμωνα Παπαδόπουλου.

Λέγεται μάλιστα ότι ο κ. Παπαδόπουλος οδεύει για Α’ Αντιπρόεδρος, θα προταθεί να καλύψει το κενό της παραίτησης του κ. Παναγιωτίδη. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο κ. Παναγιωτίδης είπε χθες το πρωί: « Στη συνάντηση της Τετάρτης κάναμε μια συζήτηση 2-3 ωρών. Από την ομάδα απουσίαζαν οι κύριοι Χατζησάββας και Ιατρόπουλος. Όταν κατάλαβα ότι κλονίστηκε η εμπιστοσύνη μου προς τον κ. Δέμπα, δήλωσα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω να συμμετέχω στην ομάδα. Αυτό γίνεται για ηθικούς λόγους και όχι για να ανατρέψω τη σημερινή διοίκηση. Με τον κ. Δέμπα δεν μπορώ να συνυπάρξω. Στη συνάντηση της Τετάρτης επέδειξε μια αλαζονεία.

Μια υπεροψία. Θα δείτε τι θα κάνω με την ευκαιρία της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου την ερχόμενη εβδομάδα. Θα παραιτηθώ από Α’ Αντιπρόεδρος αλλά όχι από μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου».

Διαβάστε επίσης