Σύγχρονο θέατρο και μουσική το τριήμερο στο «Αντιγόνη Βαλάκου»

 Σύγχρονο θέατρο και μουσική το τριήμερο στο «Αντιγόνη Βαλάκου»

Ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας κ. Σωκράτης Μποζούδης υποδέχθηκε χθες το μεσημέρι στο Δημαρχείο τους 3 καλλιτέχνες που από σήμερα ως την Κυριακή προσκαλούν με τη δουλειά που παρουσιάζουν τους Καβαλιώτες στο «Αντιγόνη Βαλάκου». Σήμερα το βράδυ μουσική, αύριο και μεθαύριο σύγχρονο θέατρο. Και για τα δύο γεγονότα υπάρχει ήδη ενδιαφέρον του κοινού, μάλιστα σήμερα στην εκδήλωση του κ. Μάργαρη εμφανίζεται και ο Καβαλιώτης μουσικός Στράτος Εμμανουηλίδης.

Πρώτη συνέντευξη τύπου ήταν αυτή για τη σημερινή εκδήλωση του κ. Μάργαρη, με τη συμμετοχή του κ. Εμμανουηλίδη.  Ο κ. Μποζούδης δήλωσε την χαρά του που η Καβάλα φιλοξενεί τον κ. Μάργαρη. Αυτός ανταπέδωσε και σχολίασε: « Πάντα στην Καβάλα νιώθω όμορφα και ζεστά. Η Καβάλα έχει ανθρώπους που έχουν πολιτιστικό επίπεδο. Η εκδήλωση θα είναι η πρώτη παρουσίαση της νέας παράστασης μου με τίτλο Πρελούδιο στον Έρωτα. Χαίρομαι για τη συμμετοχή στην εκδήλωση ενός σοβαρού- μεθοδικού και ταλαντούχου μαθητή μου. Του Στράτου Εμμανουηλίδη. Προβλέπω ότι τα 5 επόμενα χρόνια θα εξελιχθεί τόσο πολύ που θα μιλάμε όλοι για αυτόν». Ο Στράτος Εμμανουηλίδης αναφέρθηκε σε ένα όνειρο που είχε και γίνεται πραγματικότητα, η μουσική σύμπραξη με το δάσκαλο του. Τον κ. Μάργαρη.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε η παράσταση του Fly Theatre «Frida κι άλλο». Παρούσα η Κατερίνα Δαμβόγλου. Κατά τον πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ η συγκεκριμένη παράσταση αντιπροσωπεύει το σύγχρονο θέατρο. Παντρεύει, συνέχισε, το θέατρο με την τεχνολογία.

Χαμογελαστή και σίγουρη για τη δουλειά της κ. Δαμβόγλου ευχαρίστησε το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας για την πρόσκληση. Θέλουμε να σας συγκινήσουμε και να σας διασκεδάσουμε, είπε. Μίλησε για τη διάσημη ζωγράφο Φρίντα Κάλο, που είναι το θέμα της παράστασης. Εξήγησε ότι από την πλευρά της έγινε έρευνα στη ζωή της Φρίντα. Για αυτήν το όνειρο και η πραγματικότητα ήταν ένα και αυτό, τόνισε.

Διαβάστε επίσης