Πολιτική η κριτική του Νίκου Μαυρίδη

 Πολιτική η κριτική του Νίκου Μαυρίδη

Στο ραδιόφωνο της Πρωινής μίλησε χθες ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Μαυρίδης. Η συνέντευξη είχε θέμα την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου περί μη έγκρισης της πρότασης σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα για έργα και μελέτες στην Παναγία. Η επικαιρότητα είχε άλλη άποψη. Η συζήτηση με τον κ. Μαυρίδη ξεκίνησε με την είδηση της διοικητικής κρίσης στη Δημωφέλεια. Σημειώνουμε ότι από την 1η Σεπτέμβρη ο κ. Μαυρίδης μετέχει στο διοικητικό συμβούλιο της δημοτικής επιχείρησης.

Αρχικά ο κ. Μαυρίδης δήλωσε ότι δεν γνωρίζει το παραμικρό για τα περί παραιτήσεων. Όταν του μεταφέρθηκαν οι πληροφορίες για τον λόγο αυτών των εξελίξεων δήλωσε ότι συμφωνεί με τον κ. Δήμαρχο. «Ο Θόδωρος Μουριάδης το είχε πει. Ότι δεν θα την επιχορηγήσει στα επίπεδα των προηγούμενων ετών. Συμφωνώ μαζί του» είπε. Στη συνέχεια έκανε όπως τόνισε, πολιτική κριτική. «Είναι πλυντήριο» είπε για τη Δημωφέλεια. Συμπλήρωσε ότι αυτό ισχύει διαχρονικά κι εννοούμε απευθείας αναθέσεις που φθάνουν (σκόπιμα όπως άφησε να εννοηθεί) ως το προβλεπόμενο από το νόμο όριο. «Μιλώ πολιτικά» σημείωσε κι αναφέρθηκε σε πρόσφατες απευθείας αναθέσεις, συνολικού ποσού άνω των 100.000 ευρώ.

Ο Νίκος Μαυρίδης ερωτηθείς για την μη έγκριση της πρότασης στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα για την Παναγία, άσκησε κριτική στη διοίκηση ως προς τον χειρισμό που έκανε. Για το ότι δεν μίλησε πιο μπροστά με τους επικεφαλής και έφερε το θέμα ως έκτακτο. Επί της ουσίας διατήρησε τη διαφωνία του. Για την φράση του την ώρα της συζήτησης του θέματος, «… θα γίνει φαγοπότι που θα πάει καπνός», ο Νίκος Μαυρίδης προσπάθησε να διορθώσει τις εντυπώσεις σχολιάζοντας: «Εντάξει, η φράση αυτή ελέχθη και με μια δόση αστεϊσμού».

 

 

 

Διαβάστε επίσης