• 24 Απριλίου 2024,

Πριν τα Χριστούγεννα οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Καβάλας

 Πριν τα Χριστούγεννα οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Καβάλας

Με τη συμπλήρωση του πρώτου 10ήμερου του Δεκέμβρη, δηλαδή πριν τα Χριστούγεννα, το ΠΑΣΟΚ θα ανακοινώσει τους πρώτους υποψήφιους βουλευτές του σε όλη την Ελλάδα. Μάλλον και αυτούς του Ν. Καβάλας.

Κι αν όχι όλους, τους περισσότερους. Το κόμμα θέλει να είναι απολύτως έτοιμο για τις εθνικές εκλογές καθώς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο οι εκλογές να γίνουν αμέσως μετά την περίοδο των εορτών. Οι εσωκομματικές διαδικασίες έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό αν και κενά υπάρχουν.

Κάποια θα διατηρηθούν όπως φαίνεται ώστε να καλυφθούν έστω την τελευταία στιγμή. Πρόθεση του ΠΑΣΟΚ είναι σε όλη την Ελλάδα να ανακοινώσει τις σίγουρες υποψηφιότητες. Αυτές για τις οποίες όλα είναι συμφωνημένα και οριστικά. Για το Ν. Καβάλας και προς αυτήν την κατεύθυνση οι υποψήφιοι που θα ανακοινωθούν θα είναι σίγουρα τρεις. Μπορεί και τέσσερις. Οι περισσότεροι άνδρες.

Ο Δημήτρης Παπουτσής και ο Λεωνίδας Παππάς. Ο κ. Γιάννης Πλαφαδέλης από τη Θάσο. Κατά τα άλλα στις εφημερίδες των Αθηνών γράφεται συχνά και το όνομα του Σάββα Εμινίδη, ο ίδιος επιθυμεί να είναι υποψήφιος βουλευτής και σιγά σιγά δραστηριοποιείται εντός του Νομού προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ακούγεται τέλος όνομα γυναίκας από τη Χρυσούπολη, πολύ πιθανό να πρόκειται για γυναίκα. Την γιατρό κ. Λ. Κοσμίδου. Η οποία επί διοίκησης Τσομπανόπουλου ήταν αντιδήμαρχος στο Δήμο Νέστου. Πιθανός υποψήφιος βουλευτής είναι ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος Καβάλας κ. Τάσος Τσαλδαρίδης. Ο Χριστόδουλος Μιχαλάκης που θεωρούνταν σίγουρος, υπαναχώρησε αφού φέρεται να δήλωσε πρόσφατα ότι δεν ενδιαφέρεται.

Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Καβάλας λέγεται ότι έχει εμπλακεί στις έρευνες για ένα όσο το δυνατό καλύτερο ψηφοδέλτιο στο Νομό Καβάλας. Εκπρόσωποι της κάνουν συναντήσεις και προτάσεις σε διάφορα πρόσωπα σε όλο το Νομό. Και ο Χάρης Σεϊτανίδης ως μέλος της Κ.Ε. του κόμματος έχει ανάμιξη στο θέμα.

Σχετικά με προηγούμενες πληροφορίες για επίσκεψη στην Καβάλα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, και σχετικά δημοσιεύματα ότι θα επισκεφθεί και θα περιοδεύσει γενικώς στην ΑΜΘ, δεν υπάρχουν νεότερα.

Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Καβάλας δεν έχει σχετική ενημέρωση, πολύ περισσότερο δεν έχει καμία επιβεβαίωση. Ο κ. Ανδρουλάκης προ των εκλογών θα επισκεφθεί την Καβάλα, είναι βέβαιο. Μένει να μάθουμε το πότε. Δύσκολα θα γίνει η επίσκεψη αυτή πριν τις γιορτές. Από πλευράς τοπικών εκδηλώσεων δεν υπάρχει κάτι νεότερο ή υπό σχεδιασμό.

Διαβάστε επίσης