Προεκλογική δραστηριότητα του Κωστή Σιμιτσή

 Προεκλογική δραστηριότητα του Κωστή Σιμιτσή

Σε όλη την έκταση της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συνεχίζει την προεκλογική του δραστηριότητα ο πρώην δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής, υποψήφιος περιφερειάρχης με την υποστήριξη του Κινήματος Αλλαγής. Την περασμένη Παρασκευή βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη ενώ τη Δευτέρα περιόδευσε στη Δράμα. Συζητά με υποψηφίους και εν ενεργεία περιφερειακούς συμβούλους προερχόμενους από τις παρατάξεις «Γνώση και Συνεργασία» την οποία υποστήριξε η ΔΗΜΑΡ, «Κοινωνική Συμμαχία» την οποία υποστήριξε το ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμενος στην προεκλογική του δράση ο Κωστής Σιμιτσής δήλωσε στην ΠΡΩΙΝΗ: «Καταρχήν πρέπει να συμμαζέψουμε τον δικό μας χώρο, το Κίνημα Αλλαγής. Να επαναφέρουμε τις ομάδες σε προεκλογικούς ρυθμούς. Πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία».

Επιβεβαιώνεται η υποψηφιότητα του πρώην αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αρχέλαου Γρανά κι όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Κωστής Σιμιτσής: «Ο Αρχέλαος Γρανά δεν κωλώνει. Ελπίζω το ίδιο να κάνουν και άλλοι». Σχετικά με την υποψηφιότητα του Τάσου Τσαλδαρίδη ο κ. Σιμιτσής εξήγησε: «Ελπίζω ότι και αυτός θα είναι υποψήφιος».

 

Διαβάστε επίσης