• 25 Απριλίου 2024,

Προετοιμάζονται οι κάλπες για τη ΔΗ.ΣΥ στην Π.Ε. Καβάλας

 Προετοιμάζονται οι κάλπες για τη ΔΗ.ΣΥ στην Π.Ε. Καβάλας

Όσο σημαντική είναι η προεκλογική περίοδος για την εκλογή προέδρου στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, τόσο σημαντική είναι και η προετοιμασία της διαδικασίας, το στήσιμο της κάλπης, η οργάνωση της ψηφοφορίας σε όλη την Ελλάδα. Είναι γνωστό ότι υπάρχει μία κατ’ ουσίαν κεντρική εφορευτική επιτροπή στην Αθήνα, με επικεφαλής τον καθηγητή κ. Αλιβιζάτο. Είναι επίσης γνωστό ότι με απόφασης της συγκεκριμένης εφορευτικής επιτροπής υπάρχουν περιφερειακές και νομαρχιακές επιτροπές.

Ο Μιχάλης Τιμοσίδης είναι ο επικεφαλής στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη, ενώ για την περιφερειακή ενότητα Καβάλας ορίστηκε πρόσφατα στη θέση του παραιτηθέντα Παύλου Γεωργιάδη ως επικεφαλής ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Όπως είπε στην εφημερίδα μας ο Μιχάλης Τιμοσίδης, η εκλογή θα πρέπει να είναι αδιάβλητη. Η προσπάθεια, τόνισε, που εκδηλώνεται είναι μεγάλη και κατέληξε τονίζοντας ότι η χώρα έχει ανάγκη λογικής για τη διαχείριση της οικονομικής κατάστασης και της κρίσης.

Για την εκλογή προέδρου στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο Μιχάλης Τιμοσίδης είπε ότι ζητούμενο είναι η ενότητα και ότι όλα αυτά θα εξαρτηθούν από τη συμμετοχή στη ψηφοφορία, που θα αρχίσει την Κυριακή 12 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με τον κ. Τιμοσίδη, στις ανά δήμο εφορευτικές επιτροπές επικεφαλής είναι ο Νίκος Σκαρτούλης στο Παγγαίο, ο Μανώλης Δημητριάδης στο Νέστο, ο Νίκος Γεωργαλής στη Θάσο και ο Παναγιώτης Μαμτσαδέλης στην Καβάλα.

Σε τοπικό επίπεδο, προετοιμάζονται χώροι ψηφοφορίας με πολλές κάλπες, για παράδειγμα στο αμφιθέατρο του διοικητηρίου και στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης», στην Ελευθερούπολη, στη Γαληψό και στη Νέα Πέραμο, στις Κρηνίδες, στα Λιμενάρια και στο Λιμένα, ακόμη και στη Χρυσούπολη. Ο κόσμος άρχισε να επιστρέφει σ’ εμάς κι έτσι προβλέπω έκπληξη συμμετοχής στη ψηφοφορία, παρατήρησε ο Μιχάλης Τιμοσίδης. Ο οποίος πάντως φάνηκε όπως πάντα συναινετικός, καθώς όπως τόνισε τα τελευταία χρόνια όλα τα κόμματα προσγειώθηκαν στην πραγματικότητα και τώρα πρέπει όλοι μαζί να κοιτάξουμε μπροστά, κατέληξε ο Μιχάλης Τιμοσίδης.

 

Διαβάστε επίσης