• 28 Μαρτίου 2024,

Προς το παρόν άκαρπες οι έρευνες για τον οδηγό του λευκού Ταξί

 Προς το παρόν άκαρπες οι έρευνες για τον οδηγό του λευκού Ταξί

Την προηγούμενη εβδομάδα ακριβώς έξω από το Νοσοκομείο σημειώθηκε επεισόδιο, το οποίο κινητοποίησε τόσο το σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί όσο και το Eurotaxi Καβάλας.

Από τότε μέχρι και σήμερα γίνονται έρευνες χωρίς αποτέλεσμα. Αναζητείται οδηγός λευκού Ταξί που φέρεται να είναι ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου. Αυτό περιγράφεται ως εξής: Ασθενής αποχώρησε από την καρδιολογική κλινική.

Βρίσκονταν σε καροτσάκι και συνοδεύονταν από τη σύζυγο του. Ο ηλικιωμένος άνδρας βγήκε από το κτίριο του Νοσοκομείου. Μπήκε σε Ταξί για να τον μεταφέρει σπίτι του. Η σύζυγος γύρισε στο Νοσοκομείο προκειμένου να αφήσει εντός το καροτσάκι.

Όταν βγήκε από το κτίριο είδε το σύζυγο της να κάθετε στην άκρη του πεζοδρομίου. Ελαφρώς χτυπημένος. Ισχυρίστηκε ότι ο οδηγός του Ταξί τον έβγαλε από το όχημα, αρνούμενος την κούρσα. Ο άνδρας ίσως και να έπεσε στο έδαφος και να χτύπησε.

Με την επιστροφή του ζευγαριού στην οικία τους ενημέρωσαν τους συγγενείς τους. Ο γιος του ζευγαριού ξεκίνησε προσπάθεια να βρει τον οδηγό που αρνήθηκε την κούρσα ώστε να κινηθεί νομικά εναντίον του. Δυστυχώς δεν υπάρχει υλικό από κάμερες αφού κάμερες μέσα και έξω από το Νοσοκομείο απαγορεύεται να υπάρχουν.

Ενημερώθηκε η διοίκηση του Νοσοκομείου όπως και το σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί αλλά και το Eurotaxi. Αυτοί άρχισαν έρευνες που έως τώρα δεν έχουν αποτέλεσμα. «Πρέπει να βρούμε τον οδηγό Ταξί. Θα το βρούμε», μας είπε εκπρόσωπος των Ταξιτζήδων της Καβάλας. Ο ηλικιωμένος άνδρας δε θυμάται κάτι από τον Ταξιτζή. Μόνο ότι το όχημα ήταν λευκού χρώματος.

Διαβάστε επίσης