• 3 Μαΐου 2024,

Σε τρεις κατευθύνσεις οι έρευνες της Αστυνομίας: Αισιοδοξία για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 52χρονου

 Σε τρεις κατευθύνσεις οι έρευνες της Αστυνομίας: Αισιοδοξία για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 52χρονου

Αισιόδοξα είναι τα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας για την εξιχνίαση της υπόθεσης της δολοφονίας του 52χρονου εργοδηγού, εργαζόμενου σε εταιρία μαρμάρων στη Χρυσούπολη.

Θεωρούν ότι ο δράστης θα βρεθεί έστω κι αν χρειαστεί να περάσουν λίγες ακόμη ημέρες. Κάποιες ενέργειες της αστυνομίας έχουν τη … γραφειοκρατία τους, αν και οι ανακρίσεις δεν σταμάτησαν ποτέ. Συνεχίζονται σχεδόν καθημερινά. Για την πρόοδο τους φυσικά και δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις.

Παρόλα αυτά κάποια πράγματα γίνονται γνωστά και έχουν ως εξής:

1) Οι έρευνες κινούνται σε τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις. Στο εργασιακό περιβάλλον του θύματος. Στην δραστηριότητα του στο κυνήγι. Σε άλλα και ίσως προσωπικά ζητήματα. Αν τέτοια υπάρχουν. Δεν αποκλείεται να αποδειχθεί ή να υπάρχει συσχέτιση κάποιων εκ των ανωτέρω.

2) Ο δράστης γνώριζε από κυνηγετικά όπλα, γνώριζε από καρτέρι. Ήξερε να χρησιμοποιεί καλά το όπλο που είχε στα χέρια του

3) Δεν επιβεβαιώνονται σενάρια περί ύπαρξης ηθικού και φυσικού αυτουργού. Η Αστυνομία με λίγα λόγια πιστεύει ότι ο δράσης είναι ένα άτομο. Ως τώρα εξετάστηκαν πολλές πιθανές αιτίες- αφορμές και λόγοι. Κάποιοι αποκλείστηκαν οριστικά. Άλλοι ερευνώνται σε βάθος.

Υπάρχει πάντα ένας συγκεκριμένος κύκλος υπόπτων. Άνθρωποι που ανακρίνονται συνεχώς. Εξ αυτού του λόγου διατυπώνεται μια συγκρατημένη αισιοδοξία, κάποιος από τους προαναφερθέντες ακόμη και να ομολογήσει.

Αυτό θα εξαρτηθεί και από τα εις βάρος του στοιχεία. Οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας θα προσφέρουν αρκετές σημαντικές λεπτομέρειες στην έρευνα. Αλλά αυτό όπως λέγεται, θέλει το χρόνο του. Εν τω μεταξύ το βράδυ της περασμένης Παρασκευής υπήρξαν πληροφορίες, που μάλιστα είδαν και το φως της δημοσιότητας, για εξιχνίαση της υπόθεσης.

Αποδείχθηκαν λανθασμένες. Ανακοινώθηκε κάτι που δεν ίσχυε και ως τώρα δεν ισχύει. Αυτή η αναστάτωση και η φημολογία που προκλήθηκε, έκανε το έργο των αστυνομικών δυσκολότερο. Το πρωί του Σαββάτου κηδεύτηκε στη Χρυσούπολη ο άτυχος 52χρονος. Στην τελευταία του κατοικία τον συνόδευσαν συγγενείς και φίλοι.

Διαβάστε επίσης