Σε τροχιά ανομβρίας και ζέστης το επόμενο 15νθήμερο

 Σε τροχιά ανομβρίας και  ζέστης το επόμενο 15νθήμερο

Την έριξε ο Αρναούτογλου την βόμβα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο FB.
Σύμφωνα με τις ενδείξεις του Σάκη η χώρα μπαίνει το επόμενο 15νθήμερο σε μία περίοδο ανομβρίας και ζέστης που θα κορυφωθεί τις ημέρες του 15Αύγουστου.

Δροσιές περιμένουμε σύμφωνα πάντα με τις εκτιμήσεις του Σάκη από τις 16 και 17 του μήνα.

Αυτή η πρόβλεψη του Σάκη έρχεται να κουμπώσει στις ειδήσεις που κυκλοφορούν από προχθές σχετικά  με τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2019 που ήταν οι πιο θερμοί μήνες όλων των εποχών.

Αυτό το γεγονός προκαλεί μόνο ανησυχία στους επιστήμονες που είναι σίγουροι ότι το 2019 θα περιληφθεί στο τοπ 5 των πιο ζεστών ετών.

Πάμε πολύ καλά όπως καταλαβαίνετε και εσείς και σίγουρα από εδώ και στο εξής θα πηγαίνουμε μόνο καλύτερα αφού αυτές οι περίοδοι καύσωνα με υψηλές θερμοκρασίες δεν θα είναι μόνο μεγαλύτεροι σε διάρκεια αλλά και πιο συχνοί.

Τα καλοκαιριάκια με τις βραδυνές και δροσερές μπουνάτσες θα πρέπει μάλλον να τα ξεχάσουμε οριστικά.

Απο εδώ και μετά τα περισσότερα καλοκαίρια θα θυμίζουν γιουβαρλόσουπα!

Η σούπα θα είναι οι καύσωνες και τα γιουβαρλάκια τα μπουρίνια.

 

Προχθές Δευτέρα 5 Αυγούστου αυτό που έγινε από το πρωί στο λιμάνι της Κεραμωτής είχε να γίνει χρόνια ή μπορεί να έγινε και για πρώτη φορά.

Αναμονή πολλών ωρών , ουρά μέχρι την είσοδο του χωριού και αρκετός εκνευρισμός.

Την ημέρα αυτή σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμεναρχείου περάσανε 4 χιλιάδες αυτοκίνητα τα οποία όπως καταλαβαίνετε δεν περάσανε σε μία ώρα αλλά στην διάρκεια όλης της ημέρας.

Υπήρχε άνθρωπος που έφτασε στο λιμάνι της Κερμαωτής στις 11:00 το πρωί και μπήκε στο φέρι στις 15:00 .

Όσοι επισκεπτόταν την ατελείωτη αυτή ημέρα για πρώτη φορά το νησί πιστεύω ότι δύσκολα θα την επισκεφτούν ξανά αφού σε καμμία περίπτωση δεν θα βάλουν και πάλι τον ευατό τους και τους δικούς τους ανθρώπους σε αυτή την ταλαιπωρία.

Το νησί έχει γεμίσει , τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψουν και άλλοι και το νησί μέχρι και τέλη Αυγούστου θα είναι sold out. Αν ήταν έτσι το νησί και τους δύο προηγούμενους μήνες (Ιούνιο και Ιούλιο) σήμερα αυτά που θα λέγαμε για την Θάσο δεν θα είχανε καμμία σχέση με αυτά που τελικά λέμε.

Καλή σας ημέρα και

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης