Σημαντική δωρεά μπλεγμένη στα «πλοκάμια» της γραφειοκρατίας!

 Σημαντική δωρεά μπλεγμένη στα «πλοκάμια» της γραφειοκρατίας!

Στα «πλοκάμια» της γραφειοκρατίας είναι μπλεγμένη εδώ και αρκετό καιρό μια σημαντική δωρεά προς τον τομέα του ΕΚΑΒ Καβάλας. Πρόκειται για ένα επιβατικό αυτοκίνητο, δώρο στο ΕΚΑΒ από την ΠΑΕ ΑΟΚ. Ενώ η πρόθεση εκδηλώθηκε τον περασμένο Αύγουστο, ακόμη και σήμερα αναμένονται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για να υλοποιηθεί η δωρεά. Έγκαιρα το θέμα της δωρεάς διαβιβάστηκε στην Αθήνα. Η διοίκηση του ΕΚΑΒ αποδέχθηκε τη δωρεά στο τέλος Σεπτέμβρη. Από τότε αναμένεται μία ακόμη απόφαση. Του υπουργού Υγείας. Ελπίζουμε τελική. Βεβαίως υπάρχουν και χειρότερα αλλά υποθέταμε ότι στην Ελλάδα αυτά τα δώρα το δημόσιο τα εκμεταλλεύεται άμεσα. Στο τέλος της διαδικασίας αυτό θα συμβεί αλλά ένας Θεός ξέρει πότε θα έρθει αυτή η ώρα.

Το ΕΚΑΒ Καβάλας σκοπεύει να εξοπλίσει το όχημα, όσο καλύτερα μπορεί, ώστε να το χρησιμοποιεί με έναν διασώστη και έναν γιατρό σε δύσκολα σημεία. Στα οποία δεν μπορεί να κινηθεί ασθενοφόρο (π.χ. σοκάκια της συνοικίας της Παναγίας». Κατά τη συζήτηση του θέματος στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΚΑΒ η εισήγηση ήταν η ακόλουθη:

«Ο αθλητικός σύλλογος, Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, που εδρεύει στην Καβάλα, με την από 21-08-2019 επιστολή του, που εστάλη στην Υπηρεσία μας και έλαβε αρ. πρωτ. 7665/21-08-2019, μας γνωστοποιεί ότι επιθυμεί να δωρίσει στον τομέα του ΕΚΑΒ-ΚΑΒΑΛΑΣ ένα (1) μεταχειρισμένο Ι.Χ. όχημα, επισυνάπτοντας και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το οποίο θα χρησιμοποιείται για να καλύπτει τις υπηρεσιακές ανάγκες του ΕΚΑΒ, στον νομό Καβάλας. Η επιστολή της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, αναφέρει επί λέξη: «Αξιότιμοι κύριοι, η διοίκηση της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 αναγνωρίζοντας το δύσκολο και απαιτητικό έργο που επιτελεί το ΕΚΑΒ Καβάλας και κάνοντας πράξη την εταιρική κοινωνική ευθύνη θα ήθελε να προχωρήσει στη δωρεά ενός αυτοκινήτου μάρκας Toyota Aygo λευκού χρώματος το οποίο θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ ως υπηρεσιακό Ι.Χ. όχημα που θα επιχειρεί στον τομέα ΕΚΑΒ Καβάλας για τη βελτιστοποίηση της επιχειρησιακής του λειτουργίας και την κάλυψη των επειγόντων περιστατικών, ιδιαίτερα στις δυσπρόσιτες περιοχές του Νομού, όπως η περιοχή της συνοικίας της Παναγίας Καβάλας. Το αυτοκίνητο είναι μεταχειρισμένο με αριθμό κυκλοφορίας (ΔΟΚ 3937) και περίπου 60,500km ΜΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ για τις ανάγκες άμεσης επέμβασης και η αντικειμενική του αξία κυμαίνεται περίπου στα 3.500,00 ευρώ. Σας επισυνάπτω τα τεχνικά χαρακτηριστικά του καθώς και την άδεια κυκλοφορίας του. Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία».

Διαβάστε επίσης