• 19 Απριλίου 2024,

Στέλιος Μάϊνας, ο καλός φίλος της Καβάλας

 Στέλιος Μάϊνας, ο καλός φίλος της Καβάλας

Το πρώτο μέρος των χειμερινών εκδηλώσεων του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας συνεχίστηκε χθες βράδυ με το Στέλιο Μάϊνα που «συνάντησε» στη σκηνή του θεάτρου «Αντιγόνη Βαλάκου» τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη. Η συνέντευξη τύπου για το χθεσινοβραδινό θεατρικό γεγονός δόθηκε αργά χθες το μεσημέρι κι έτσι ήδη η παράσταση ανήκει στο παρελθόν.

Παρόλα αυτά, η Δήμηρα Τσανάκα, ο Πέτρος Πετρόπουλος, ο Θοδωρής Γκόνης και ο Σύλλογος των Μικρασιατών υποδέχθηκαν χθες το μεσημέρι στο δημαρχείο το Στέλιο Μάϊνα και τους συνεργάτες του. Έγινε αναφορά στην παράσταση, η οποία όπως διευκρινίστηκε είναι μια συμπόρευση των καλλιτεχνών στο κλίμα του Παπαδιαμάντη.

Η δήμαρχος χαρακτήρισε το Στέλιο Μάϊνα καλό φίλο της Καβάλας, φιλοφρόνηση που ο κ. Μάϊνας ανταπέδωσε ευχαριστώντας για μία ακόμη φορά για τη συνεργασία και το δήμο και το ΔΗΠΕΘΕ. Ο Θοδωρής Γκόνης δήλωσε χαρούμενος για το γεγονός ότι η παράσταση παρουσιάζεται στην Καβάλα, ενώ πολύ καλά λόγια για το θεατρικό έργο και τον κ. Μάϊνα διατύπωσε και ο Πέτρος Πετρόπουλος.

Στο περιθώριο της συνέντευξη τύπου εκπρόσωποι του Συλλόγου Μικρασιατών που γνώριζαν αφού είχαν ειδοποιηθεί από τη δήμαρχο, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με το γνωστό Έλληνα ηθοποιό.   Σχετική είναι η φωτογραφία που αναρτούμε.

Διαβάστε επίσης