• 17 Μαΐου 2024,

Στην Καβάλα η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΠΕΠ της ΑΜΘ

 Στην Καβάλα η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΠΕΠ της ΑΜΘ

Φωτογραφία αρχείου

Μετά από απόφαση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χριστόδουλου Τοψίδη, σε συνεννόηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο, θα γίνει στην πόλη μας τις τελευταίες μέρες του Μαΐου η τρίτη συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΠΕΠ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Πρόκειται για μία συνηθισμένη αλλά και σημαντική διαδικασία όπου Έλληνες και ξένοι κυρίως υπηρεσιακοί παράγοντες (και όχι μόνο), παρακολουθούν αναλυτικά την εξέλιξη του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Την πορεία των έργων, την απορρόφηση τω χρημάτων κτλ. Όλα όσα έχουν σχέση με το τμήμα του προγράμματος ΕΣΠΑ που διαχειρίζεται η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Η συνεδρίαση πρόκειται να γίνει στην αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης όπου προβλέπεται και διαδικτυακή της μετάδοση αλλά για την εξυπηρέτηση των ξένων αποστολών και διαδικασία μετάφρασης.

Την ίδια μέρα ή την προηγούμενη και για τον λόγο προβολής του προγράμματος ΕΣΠΑ, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης προετοιμάζει ενημερωτική εκδήλωση που επέλεξε να πραγματοποιήσει στο Δημοτικό Κήπο.

Διαβάστε επίσης