• 25 Απριλίου 2024,

Στήριξη σε Μέτιο, αντίθετος στις διαγραφές ο Γιώργος Καλαντζής

 Στήριξη σε Μέτιο, αντίθετος στις διαγραφές ο Γιώργος Καλαντζής

Ανάμεσα σε πολλά άλλα που αφορούν την καθημερινή δραστηριότητα του στην πόλη και το Νομό Καβάλας ο Γιώργος Καλαντζής έδωσε τις προηγούμενες ημέρες συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Σέντερ και στο Νίκο Σπιτσέρη. Ερωτηθείς σχετικά απέκλεισε το ενδεχόμενο ανάμιξης του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στην Καβάλα. Ξεκαθάρισε ότι στόχος του είναι η επάνοδος του στη Βουλή. Ο κ. Καλαντζής στήριξε μία ακόμη φορά την υποψηφιότητα Μέτιου ωστόσο δήλωσε αντίθετος στις διαγραφές στελεχών που βρίσκονται στον συνδυασμό Τοψίδη.

Την Παρασκευή το απόγευμα ο κ. Καλαντζής ήταν στην Ξάνθη για την ομιλία του κ. Μητσοτάκη ενώ το Σαββατοκύριακο παρακολούθησε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων τόσο μέσα όσο κι έξω από την Καβάλα. Εκ μέρους του γραφείου του κ. Καλαντζή δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ακόλουθα αποσπάσματα της τηλεοπτικής του συνέντευξης: 

«Είμαι ερωτευμένος με την Καβάλα. Την αγαπώ την Καβάλα. Υπάρχουν όμως άλλοι ικανοί να κάνουν αυτό που ήθελα για την Καβάλα στο Δήμο. Αν το έκανα – να κατέβω υποψήφιος δήμαρχος – θα το έκανα πριν από 10 χρόνια. Υπηρέτησα τον α’ βαθμό αυτοδιοίκησης αλλά και τον β’ βαθμό. Αν με τιμήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και ο κόσμος της Καβάλας στις εθνικές εκλογές, πιστεύω ότι μπορώ να κάνω πράγματα για την Καβάλα από την κεντρική πολιτική σκηνή πολύ πιο εύκολα”, τόνισε ο π. Υπουργός Γιώργος Καλαντζής στο Center TV και στο δημοσιογράφο Νίκο Σπιτσέρη. Αναφερόμενος στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 και στην υποψηφιότητα του Χρ. Μέτιου ο π. Υπουργός Γιώργος Καλαντζής είπε χθες στην εκπομπή PreNews του Center TV: “Δεν μπορεί στέλεχος της ΝΔ να μην στηρίξει τον Χρήστο Μέτιο στις περιφερειακές εκλογές. Δεν διαγράφεις όμως κομματικά στελέχη που είναι στον συνδυασμό του Χ. Τοψίδη, γιατί αυτός ο εγκληματικός, καταστροφικός νόμος που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ σε υποχρεώνει την επομένη των εκλογών σε συνεργασίες. Και είναι πολύ καλύτερα να συνεργάζονται πολιτικά πρόσωπα του ίδιου πολιτικού χώρου που έχουν και την ίδια πολιτική αντίληψη ανάπτυξης για την Περιφέρειά μας”. “Η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του κυρίου Τσίπρα θα είναι μεγαλύτερη της τάξης του 10% στις ευρωεκλογές 2019”, τόνισε χθες στη συνέντευξή του στην εκπομπή PreNews του Center TV ο π. Υπουργός Γιώργος Καλαντζής.

“Η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μεγάλη και δεν θα είναι διαχειρίσιμη για τον κ. Τσίπρα την επομένη μέρα των εκλογών. Ξέρει πολύ καλά ότι θα χάσει ο Τσίπρας, γι’ αυτό και προσπαθεί να εδραιωθεί στο χώρο της κεντροαριστεράς. Όμως την επόμενη μέρα θα έχει να αντιμετωπίσει και την κα Γεννηματά που θα έχει κερδίσει και μία περιφέρεια και 50 δήμους στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο κ. Τσίπρας τι θα έχει κερδίσει; Τίποτα”.

 

 

Διαβάστε επίσης