• 19 Απριλίου 2024,

Στολισμός δέντρου στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου

 Στολισμός δέντρου στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου

Μια ακόμη πετυχημένη εκδρομή πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες ο συνοικιακός σύλλογος του Αγίου Κωνσταντίνου «Δρόμος του νερού». Επιλέχθηκε για πολλούς και εορταστικούς λόγους η πόλη των Τρικάλων, εκεί όπου υπάρχει ο «Μύλος των ξωτικών».

Συνδυάστηκε με επίσκεψη στην Ελάτη αλλά και στα Μετέωρα. Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ήδη προετοιμάζει την εκδήλωση του Σαββάτου: 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ήρθε ο καιρός να «βάλουμε το στολίδι μας»  όλοι μαζί στο δέντρο μας. Σάββατο 14. Δεκεμβρίου στις 4:00.Σας περιμένουμε». Στο μικρό πάρκο απέναντι από το γραφείο του συλλόγου γίνεται μπόλικη εθελοντική δουλειά ώστε να υπάρξει ένα πολύ ωραίο ντεκόρ. Στο οποίο θα ξεχωρίζει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η διοίκηση του δραστήριου συνοικιακού συλλόγου παρεμβαίνει με μεράκι και όρεξη για κάτι ενδιαφέρον και όχι τυπικό ή συνηθισμένο.

Ο σύλλογος, όπως και άλλοι συνοικιακοί σύλλογοι της πόλης, εξέδωσαν ανακοίνωση για να υπάρχει ενημέρωση και ετοιμότητα σε περίπτωση κακοκαιρίας: «Ο Χειμώνας μας έχει χτυπήσει τη πόρτα και γι αυτό ο σύλλογος ενημερώνει το κόσμο της περιοχής μας ότι θα προμηθευτεί αλάτι από το δήμο Καβάλας.

Όποιος έχει σημεία δύσκολα κοντά στο σπίτι του που παγώνουν να επικοινωνήσει με το σύλλογο για να προμηθευτεί. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ αν γνωρίζετε άτομα κοντά σας με προβλήματα υγείας κινητικά ή υπερήλικες και κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη βοήθειας ενημερώστε μας για να το ανα φέρουμε στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Καβάλας. ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥ τηλ επικοινωνιας 6974564542 Κανάρης Γιωργος

Διαβάστε επίσης