Στον τουρισμό επικεντρώνεται η KAVALA EXPO 2017

 Στον τουρισμό επικεντρώνεται η KAVALA EXPO 2017

Στον τουρισμό επικεντρώνεται η φετινή έκθεση του Επιμελητηρίου KAVALA EXPO 2017 που προετοιμάζεται με τον καλύτερο τρόπο από τον φορέα. Οι ημερομηνίες της έκθεσης πλησιάζουν. Λίγοι είναι πλέον οι χώροι που απέμειναν κενοί, λιγοστά δηλαδή είναι τα ελεύθερα περίπτερα. Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί φυσικά στο εκθεσιακό κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» στη Νέα Καρβάλη, από τις 6 έως τις 11 Οκτωβρίου.

Και φέτος, η διοργάνωση έχει την υποστήριξη της περιφέρειας ΑΜΘ, του δήμου Καβάλας, όπως και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Χρονικά συμπίπτει με το Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής. Χθες στο Επιμελητήριο βρέθηκε ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Θάσου κ. Παρασχούδης που συνεργάστηκε με τη διευθύντρια του Επιμελητηρίου για τις παράλληλες δράσεις (φωτογραφία).

Στη διοργάνωση θα μετέχουν αντιπροσωπείες από τη Σερβία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, πιθανώς την Κύπρο ενώ ενδιαφέρον συμμετοχής έχουν επιδείξει το Ελληνο-Πολωνικό και το Ελληνο-Ρωσικό Επιμελητήριο. Επειδή ο κεντρικός θεματικός άξονας της KAVALA EXPO 2017 θα είναι ο τουρισμός την Κυριακή 8 Οκτωβρίου οργανώνεται επιχειρηματική αποστολή και ξενάγηση στη Θάσο. Εκεί θα αναλάβουν δράση οι ξενοδόχοι του νησιού ενώ οργανώνονται κι επιχειρηματικές συναντήσεις. Όσοι λοιπόν σχετίζονται με τον τουρισμό κι επιθυμούν να συναντηθούν και να συζητήσουν με επιχειρηματίες από τα Βαλκάνια, δεν έχουν παρά από τώρα να απευθυνθούν στο Επιμελητήριο Καβάλας.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν: το πρωί του Σαββάτου 7 Οκτωβρίου εκδήλωση για τις επιχειρηματικές συνεργασίες στον τουρισμό με εισηγητή τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη κι εκπρόσωπο του Ελληνο-Τουρκικού Επιμελητηρίου, το απόγευμα της ίδιας ημέρας εκδήλωση για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό και τα κόκκινα δάνεια όπου θα μιλήσουν ο Δημήτρης Καμπούρης και ο Στάθης Δημητριάδης. Αμφότερες οι εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν στο εκθεσιακό κέντρο της Νέας Καρβάλης.

Το ενδιαφέρον των τοπικών επιχειρήσεων είναι αυξημένο, παρά το γεγονός ότι μεγάλες επιχειρήσεις της περιφερειακής ενότητας Καβάλας δε δήλωσαν και φέτος συμμετοχή στην KAVALA EXPO 2017. Παρόλα αυτά, εκδηλώνεται ενδιαφέρον μικρομεσαίων επαγγελματιών και συμφωνίες κάλυψης περιπτέρων σε καθημερινή βάση.

Μιλώντας χθες στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ ο Μάκης Δημητριάδης, εκπροσωπώντας τους διοργανωτές της έκθεσης, δήλωσε ότι το εκθεσιακό κέντρο είναι απολύτως έτοιμο για τη διοργάνωση, κατόπι της υποδειγματικής συντήρησης που συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων στην έκθεση του Επιμελητηρίου, ο κ. Δημητριάδης υπενθύμισε ότι πρόκειται για ένα γεγονός που πάντα οι πολίτες αναμένουν και κατά συνέπεια είναι η φθηνότερη προβολή μιας επιχειρήσεως προς το κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Διαβάστε επίσης