• 26 Απριλίου 2024,

Συμπολίτης επαγγελματίας με δημιουργική ευαισθησία

 Συμπολίτης επαγγελματίας με δημιουργική ευαισθησία

Τους τελευταίους μήνες λειτουργεί στην Καβάλα επί της οδού Ερυθρού Σταυρού 60 το κατάστημα Antonys CARE, επιχείρηση του συμπολίτη εμπόρου Αντώνη Μούκου, που διαθέτει στο καταναλωτικό κοινό φυσικά και βιολογικά καλλυντικά και σαπούνια. Η ιδιαιτερότητα της επιχείρησης αφορά στο πεζοδρόμιο μπροστά από την είσοδο του καταστήματος.

Ο Αντώνης Μούκος αποδεικνύει ότι ακόμη και σήμερα υπάρχουν επαγγελματίες με δημιουργική ευαισθησία. Μπροστά από την είσοδο του καταστήματος το πεζοδρόμιο ευρύχωρο. Ο Αντώνης Μούκος εργάστηκε μόνος του κατασκευάζοντας μικρά παρτέρια με πράσινο και τα οποία με ειδική ξύλινη κατασκευή ένωσε μεταξύ τους. Έτσι δημιουργήθηκε ένα καλόγουστο παγκάκι το οποίο χρησιμοποιούν οι φίλοι της επιχείρησης, όσοι καταναλωτές επισκέπτονται στο κατάστημα, αλλά και διερχόμενοι πολίτες.

Η ευαισθησία του συμπολίτη μας σαφώς και θα πρέπει να επιβραβευθεί και να προβληθεί, καθώς σε κρίσιμες περιόδους και σε εποχή οικονομικών δυσκολιών για τους επαγγελματίες, υπάρχουν κι εκείνοι που αντιστέκονται. Εκείνοι που δε χάνουν το κουράγιο τους και τον ενθουσιασμό τους. Εκείνοι που βελτιώνουν καλαίσθητα όχι μόνο τα καταστήματά τους αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο.

Διαβάστε επίσης