Συνελήφθη διακινητής μετά από καταδίωξη στην Εγνατία οδό – Στο ύψος του Παληού το αυτοκίνητο πήρε φωτιά και ακινητοποιήθηκεΧθες το βράδυ, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας (ύψος Πέρνης), αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28ρονος, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στο ύψος του Παλαιού Καβάλας, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο όχημα και ακινητοποιήθηκε, ενώ ο οδηγός – διακινητής διέφυγε πεζός, πλην όμως μετά από σχετικές έρευνες εντοπίσθηκε και συνελήφθη.

Όπως διαπιστώθηκε ο 28χρονος διακινητής μετέφερε με το παραπάνω όχημα, παράνομα, στην ενδοχώρα οχτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι στις δυο περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ οι οδηγοί – διακινητές που συνελήφθησαν, στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν συνολικά τέσσερα (4) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης και το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

Φώτο αρχείου

eXTReMe Tracker