• 19 Απριλίου 2024,

Τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου αποφασίζουν το Καλοκαιρινό ωράριο της αγοράς

 Τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου αποφασίζουν το Καλοκαιρινό ωράριο της αγοράς

Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα σε όλα τα μέλη του συλλόγου ένα πολύ ενδιαφέρον, ένα επίκαιρο ερωτηματολόγιο.

Από τις απαντήσεις στο οποίο θα αποφασιστεί η αλλαγή ή όχι του λεγόμενου «Τουριστικού Ωραρίου» της αγοράς. Το «Τουριστικό Ωράριο» ισχύει στην αγορά της Καβάλας για έναν περίπου μήνα, ως τις 15 Αυγούστου.

Συνήθως προβλέπει κλείσιμο το βράδυ (αντί του απογεύματος), μετά τις 9. Για τα απογεύματα της Τρίτης, της Πέμπτης και της Παρασκευής. Αλλά αυτό που καθιερώθηκε με επιτυχία προηγούμενα Καλοκαίρια μπορεί και να αλλάξει.

Το ερωτηματολόγιο θα απαντηθεί από πολλούς επαγγελματίες. Αυτοί θα προτείνουν όχι μόνο για το συγκεκριμένο ωράριο αλλά και για πολλά άλλα. Όπως π.χ. για το θεσμό της Λευκής Νύχτας. Όπως είπε χθες στην Πρωινή ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Κελγιώργης, τα ερωτηματολόγια θα συμπληρωθούν.

Θα συγκεντρωθούν και θα τύχουν της απαραίτητης επεξεργασίας. Ώστε να βγουν συγκεκριμένα συμπεράσματα. Να υιοθετηθούν αιτήματα και απόψεις της πλειοψηφίας, προτάσεις του εμπορικού κόσμου. «Θα ξέρουμε τι θα κάνουμε ως τις 15 Ιουνίου», είπε ο κ. Κελγιώργης.

(φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε επίσης