• 28 Απριλίου 2024,

Τήρηση της νομιμότητας ζητούν όσοι διαμένουν κοντά στην Αλάνα

 Τήρηση της νομιμότητας ζητούν όσοι διαμένουν κοντά στην Αλάνα

Επεισοδιακή και σύντομη ήταν η συνάντηση που είχε χθες στο γραφείο του στην Ελευθερούπολη. ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης με το νέο ιδιοκτήτη της Αλάνας.

Γνωστό αλλοδαπό επιχειρηματία Άλεξ Χατζιντάτζι. Ο πρώτος έδιωξε τον δεύτερο, τελειώνοντας πρόωρα την κουβέντα. Αυτό έγινε, σύμφωνα με το Δήμαρχο, όταν ο επιχειρηματίας μίλησε κατά των περιοίκων. Όσων κατοικούν στην περιοχή κοντά στην Αλάνα.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν το έργο περίφραξης της Αλάνας. Έργο που άρχισε την Παρασκευή αλλά με παρέμβαση της πολεοδομίας σταμάτησε μετά από λίγη ώρα. Ο επιχειρηματίας ζήτησε –σύμφωνα με πληροφορίες- το έργο να γίνει με δικούς του όρους. Ο κ. Αναστασιάδης επέμενε αντίθετα στην τήρηση της νομιμότητας.

Το απόγευμα της Δευτέρας οι κάτοικοι του νέου οικισμού (οικισμός Σαράντα της Νέας Ηρακλείτσας) έκαναν γενική συνέλευση. Παρουσία και του Δημάρχου (φωτογραφία). Εκεί γνωστοποίησαν την απόφαση τους να παρακολουθούν τις εργασίες (όποιες κι αν είναι, όποτε κι αν γίνουν) επιδιώκοντας αν χρειαστεί και με καταγγελίες την τήρηση της νομιμότητας.

Διαβάστε επίσης