• 19 Απριλίου 2024,

Το ΚΚΕ Καβάλας προβάλει την επίσκεψη του Δημήτρη Κουτσούμπα

 Το ΚΚΕ Καβάλας προβάλει την επίσκεψη του Δημήτρη Κουτσούμπα

Στο ραδιόφωνο της Πρωινής μίλησε το πρωί της Δευτέρας ως εκπρόσωπος της οργάνωσης Καβάλας του ΚΚΕ, ο πρώην γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Βασίλης Καταπόδης.

Από τα λόγια του καταλαβαίνουμε ότι η οργάνωση είναι σε πλήρη κινητοποίηση για να προβάλει την επίσκεψη στην πόλη μας του Δημήτρη Κουτσούμπα. Κινητοποίηση που δυστυχώς περιλαμβάνει και την παραδοσιακή αφισοκόλληση.

Οι πρώτες αφίσες εμφανίστηκαν ήδη στο κέντρο της πόλης και αυτό φαίνεται ότι θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα.

Γνωρίζοντας τα προβλήματα που δημιουργεί αυτού του είδους η προβολή της επίσκεψης ο κ. Καταπόδης είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε ότι το κόμμα θα αποκαταστήσει τις περιοχές στις οποίες θα κάνει αφισοκόλληση.

Εννοώντας ότι τα μέλη του κόμματος θα βγάλουν μετά το γεγονός, τις αφίσες που θα μπουν για αυτό. Η αφισοκόλληση είπε ότι θα γίνει με μέτρο. Χαρακτήρισε τη διαδικασία της αφισοκόλλησης ως απαραίτητη μορφή επικοινωνίας. Φάνηκε να προειδοποιεί τους εκπροσώπους του Δήμου Καβάλας να μην απομακρύνουν τις αφίσες που θα μπουν σε κεντρικά σημεία. Στο παρελθόν τα δύο μέρη έχουν διαφωνήσει έντονα για αυτού του είδους της κομματική δράση και το ΚΚΕ έχει καταγγείλει (και πρόσφατα) για παρόμοιο θέμα το Δήμο Καβάλας.

Ο Βασίλης Καταπόδης για την επίσκεψη του Δημήτρη Κουτσούμπα δήλωσε: «Υπάρχει ήδη μεγάλη ανταπόκριση των τοπικών φορέων που θέλουν να λάβουν μέρος στη σύσκεψη που θα γίνει την Πέμπτη και πριν την ομιλία του κ. Κουτσούμπα στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου. Η σύσκεψη θα οργανωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε πρώτα να μιλήσουν οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων και στη συνέχεια ο κ. Κουτσούμπας. Όταν λήξει η σύσκεψη θα ακολουθήσει πολιτική ομιλία στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου. Καλούμε τους πολίτες να την παρακολουθήσουν.

Στην πραγματικότητα θα είναι μία περιοδεία του Δημήτρη Κουτσούμπα στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη αφού μετά την Καβάλα πρόκειται να επισκεφτεί την Παρασκευή την Δράμα και την Κομοτηνή. Παντού θα μιλήσει -και στις τρεις πόλεις- θα αναφερθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εργαζόμενος, ο επαγγελματίας, ο Έλληνας πολίτης»

Ο κ. Καταπόδης ρωτήθηκε για τους υποψήφιους βουλευτές Καβάλας του κόμματος. Είπε ότι η απόφαση είναι σχεδόν έτοιμη και επιβεβαίωσε ότι οι υποψήφιοι βουλευτές θα είναι τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες. Θα είναι –είπε- άνθρωποι που η κοινωνία τους ξέρει και τους εμπιστεύεται.  (φωτογραφία αρχείου από την προηγούμενη επίσκεψη στην Καβάλα του Δημήτρη Κουτσούμπα, Μάης του 2022).

Διαβάστε επίσης