• 7 Μαΐου 2024,

Τριάντα και πλέον δράσεις στη Λευκή Νύχτα της 10ης Μάη

 Τριάντα και πλέον δράσεις στη Λευκή Νύχτα της 10ης Μάη

Τριάντα και πλέον θα είναι τα γεγονότα που θα εξελιχθούν κατά τη διάρκεια της Λευκής Νύχτας της 10ης Μαΐου στην πόλη της Καβάλας. Αυτό δήλωσε χθες στην ΠΡΩΙΝΗ ο Μπάμπης Ηλιάδης, που συνεργάζεται με τον Εμπορικό Σύλλογο βάζοντας ουσιαστικά σε μια σειρά τις εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τη συγκεκριμένη νύχτα στην αγορά.

Ο κ. Ηλιάδης έχει την εμπειρία προηγούμενων ανάλογων διοργανώσεων στην Καβάλα. Μιλώντας στην ΠΡΩΙΝΗΣ δήλωσε: «Είναι στρατηγική επιλογή των διοργανωτών φέτος να μην υπάρχει καλεσμένος, δηλαδή ένα κεντρικό συναυλιακό γεγονός. Αντίθετα, θα υπάρξουν πολλά μικρά μουσικά γεγονότα, ενώ στην οδό Ομονοίας και σε άλλα σημεία του κέντρου της πόλης θα δραστηριοποιηθούν σύλλογοι. Προβλέπονται ασχολίες για τα παιδιά. Στην παραδοσιακή εκδήλωση της συγκεκριμένης βραδιάς έχει προσκληθεί προκειμένου να παραστεί ο Αλέξης Παρχαρίδης».

Ο κ. Ηλιάδης περιέγραψε τη γνωστή περιοχή του κέντρου με τα γεγονότα στη Λευκή Νύχτα, δηλαδή από την πλατεία Καπνεργάτη έως τον Άγιο Νικόλαο, τους πεζόδρομούς στην οδό Ομονοίας και λιγότερο την οδό Βενιζέλου. Όπως πέρσι έτσι και φέτος στην παραλία της Καβάλας θα αναπτυχθεί το σκάκι. Τριάντα και πλέον υπολογίζονται οι δράσεις που θα εξελιχθούν κατά τη διάρκεια της Λευκής Νύχτας, καθώς ανακύπτουν διαρκώς νέα γεγονότα με πρωτοβουλία ιδιωτών καταστηματαρχών.

Ο κ. Ηλιάδης παραδέχθηκε ότι οι δράσεις ίσως και να αυξηθούν καθώς κάποιες θα ανακοινωθούν την τελευταία στιγμή. Όσοι επαγγελματίες επιθυμούν να συμπεριληφθούν οι δράσεις τους στο πρόγραμμα της διοργάνωσης πρέπει να τις γνωστοποιήσουν συγκεκριμένα στους διοργανωτές έως την ερχόμενη Δευτέρα.

 

******

Διαβάστε επίσης