Βίντεο του Θόδωρου Μουριάδη για την τουριστική προβολή της Καβάλας

 Βίντεο του Θόδωρου Μουριάδη για την τουριστική προβολή της Καβάλας

Χτίζουμε ένα Δήμο φιλικό και φιλόξενο, που θα αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες.

Ο Δήμος Καβάλας βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι πολιτισμών, ιδεών και τρόπων ζωής. Αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες που παρέχει ο φυσικός πλούτος της περιοχής μας, σε συνδυασμό με τις νέες τεχνολογίες, μπορούμε πραγματικά να αναβαθμίσουμε και να εξελίξουμε την τουριστική προβολή του Δήμου με συνεργασίες ουσίας, όπως με το αναβαθμισμένο ΤΕΙ και το Επιμελητήριο, αντί να ξοδεύουμε ασύστολα χρήματα σε παρωχημένες εκθέσεις και ταξίδια χωρίς αντίκρισμα.

Στην προσπάθειά μας να μετατρέψουμε το Δήμο Καβάλας σε έναν τουριστικά Σύγχρονο Δήμο, δίνουμε βαρύτητα στην αισθητική όσων θέλουμε να προβάλλουμε. Ένα στοιχείο που η παρούσα διοίκηση αποφάσισε να αγνοήσει σε κάθε της τουριστική κίνηση, ζημιώνοντας το Δήμο σε έναν τομέα που πρέπει να συνιστά «αιχμή του δόρατος» της τοπικής οικονομίας.

Θόδωρος Μουριάδης – Εκσυγχρονίζουμε την τουριστική προβολή του Δήμου

Θόδωρος Μουριάδης – Εκσυγχρονίζουμε την τουριστική προβολή του ΔήμουΧτίζουμε ένα Δήμο φιλικό και φιλόξενο, που θα αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες.Ο Δήμος Καβάλας βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι πολιτισμών, ιδεών και τρόπων ζωής. Αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες που παρέχει ο φυσικός πλούτος της περιοχής μας, σε συνδυασμό με τις νέες τεχνολογίες, μπορούμε πραγματικά να αναβαθμίσουμε και να εξελίξουμε την τουριστική προβολή του Δήμου με συνεργασίες ουσίας, όπως με το αναβαθμισμένο ΤΕΙ και το Επιμελητήριο, αντί να ξοδεύουμε ασύστολα χρήματα σε παρωχημένες εκθέσεις και ταξίδια. Στην προσπάθειά μας να μετατρέψουμε το Δήμο Καβάλας σε έναν τουριστικά Σύγχρονο Δήμο, η αισθητική σε καθετί που προβάλλουμε αποτελεί προτεραιότητά μας. Είναι κάτι που εμφανώς απουσιάζει από κάθε παρέμβαση της παρούσας διοίκησης, ζημιώνοντας το Δήμο στον τομέα που συνιστά στρατηγικό του πλεονέκτημα.

Gepostet von Θεόδωρος Μουριάδης – Σύγχρονος Δήμος am Samstag, 16. März 2019

 

Διαβάστε επίσης