ΒΙΟΠΑ και Εργοανάπτυξη στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ

 ΒΙΟΠΑ και Εργοανάπτυξη στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ

Συνεδριάζει το απόγευμα της Πέμπτης 7 Νοέμβρη το περιφερειακό συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι αρκετά, λίγες ωστόσο είναι οι ερωτήσεις των παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Κι αυτές στο τέλος της ημερήσιας διάταξης. Από τα θέματα που θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν ξεχωρίζουν δύο που έχουν ξεκάθαρα Καβαλιώτικο ενδιαφέρον.

Το περιφερειακό συμβούλιο θα ορίσει εκπρόσωπο του στη γενική συνέλευση της εταιρείας «Εργοανάπτυξη» αλλά και στη γενική συνέλευση της εταιρείας του Βιοτεχνικού Πάρκου. Ουσιαστικά και οι δύο εταιρείες επαναδραστηριοποιούνται καθώς οι γενικές συνελεύσεις και των δύο θα είναι η αρχή για να υπάρξουν νέα διοικητικά συμβούλια.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο στην εταιρεία του Βιοτεχνικού Πάρκου είναι σε εκκρεμότητα για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των πέντε χρονών! Στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου ένα από τα βασικά θέματα που θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν αφορά το τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας ΑΜΘ για το έτος 2020.

Διαβάστε επίσης