Υπέρ των εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ ο Βαγγέλης Παππάς

 Υπέρ των εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ ο Βαγγέλης Παππάς

Ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Παππάς μίλησε χθες στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ για τα γεγονότα στη ΔΕΥΑ Καβάλας. την προηγούμενη μέρα είχε ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στη ΔΕΥΑΚ όταν επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις στη LORD μαζί με το δημοτικό σύμβουλο Μάκη Παπαδόπουλο.

Σημειώνουμε ότι μέχρι και προσφάτως ο Βαγγέλης Παππάς, που έχει εκπρόσωπό του στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ, στήριζε τη διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης στις πρωτοβουλίες που αυτή είχε εκδηλώσει. Στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ ο κ. Παππάς δήλωσε ότι δεν ήταν περίεργη η επίσκεψή του στη ΔΕΥΑΚ μαζί με τον κ. Παπαδόπουλο. Πολλές φορές έχουμε συνεργαστεί με το Μάκη Παπαδόπουλο, όπως και με άλλους επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, σχολίασε σχετικά. Έτσι, συμπλήρωσε, την Τετάρτη πήγαμε μαζί αντί να πηγαίνουμε χωριστά αφού είχαν προγραμματίσει επίσκεψη στον ίδιο χώρο την ίδια περίπου ώρα.

Από την ενημέρωση που του έκανε το σωματείο των εργαζομένων ο κ. Παππάς σημείωσε χθες στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ ότι υπάρχει λάθος σύστημα για την έκδοση των λογαριασμών, κακή κατανομή των υπαλλήλων, κακή καταγραφή των μετρήσεων. Όταν διαπιστώνεις, παρατήρησε ο Βαγγέλης Παππάς, ότι κάτι δεν είναι ορθό τότε το οδηγείς στη δικαιοσύνη. Συνεχίζοντας το σκεπτικό του συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχουν εμπιστευτικά έγγραφα σε σχέση με τη δικαιοσύνη».

Ο κ. Παππάς είπε επίσης ότι βάσει της ενημέρωσης που είχε την Τετάρτη κατάλαβε ότι οι συνθήκες δεν είναι όπως ακριβώς τις περιγράφει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ. Αναφέρθηκε σε «πράγματα και θαύματα» καθώς και σε εταιρεία που όπως τόνισε μπήκε στη ΔΕΥΑΚ από το «παράθυρο». Δηλαδή με ανάθεση και όχι ύστερα από διαγωνισμό.

 

******

 

Διαβάστε επίσης