Από αναβολή σε αναβολή οι πτήσεις από τις Βρυξέλες στην Καβάλα

 Από αναβολή σε αναβολή οι πτήσεις από τις Βρυξέλες στην Καβάλα

Για την Παρασκευή 25 Ιουνίου μετατέθηκε η έναρξη των αεροπορικών πτήσεων προς Καβάλα από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Κι αυτή η ημερομηνία δεν είναι καθόλου σίγουρη. Οι συγκεκριμένες αεροπορικές πτήσεις επρόκειτο να ξεκινήσουν αρχές του Ιουνίου.

Η έναρξη τους μετατέθηκε για αύριο 18 Ιουνίου. Πρόσφατα η ημερομηνία πάλι άλλαξε. Για τις 25 Ιουνίου.

Χωρίς κανείς να γνωρίζει αν η νέα ημερομηνία θα τηρηθεί και όντως οι πτήσεις θα ξεκινήσουν τότε. Ίδια αεροπορική σύνδεση της Καβάλας με τις Βρυξέλλες υπήρχε και το Καλοκαίρι του 2019. Πρόκειται να τις εκτελέσει θυγατρική (αεροπορική) εταιρία της TUI.

Εν τω μεταξύ η τύχη των πτήσεων από την Αγγλία στην Καβάλα θα ξεκαθαρίσει στις 19 Ιουλίου. Για τότε παραπέμπει η εταιρία στις τελικές της αποφάσεις.

Σήμερα οι πτήσεις εξωτερικού από και προς Καβάλα αφορούν την Πολωνία, την Γερμανία και πρόσφατα την Τσεχία (από και προς Πράγα). Οι πληρότητες θεωρούνται ικανοποιητικές αλλά οι αφίξεις δεν αρκούν.

Δηλαδή η προσφορά κλινών στη Θάσο είναι μεγάλη και οι τουρίστες που έρχονται από το εξωτερικό για να κάνουν τις διακοπές τους στο νησί λίγοι. Απλώς το προηγούμενο διάστημα αυξήθηκαν σχετικά οι αφίξεις των Ρουμάνων. Αυτοί συνεχίζουν να καταφθάνουν στην περιοχή με τα επιβατικά τους οχήματα. Κυρίως μέσω Νυμφαίας.

Διαβάστε επίσης